Format sonrası internete bağlanılamıyor

bkuluk

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
WD_BLACK 500GB SN770
Ekran kartı
rx6400
Anakart
msi pro h610m-g
İşlemci
i3 12100f
Bugün PC'ye format attım, Windows 11 Pro yükledim. Ne yaparsam yapayım internete bağlanamıyorum, modemde, kabloda veya PC'nin Ethernet Port'unda sorun yok çünkü daha 2 gün önce kullanıyordum. Anakartım MSI Pro H610M-G, önerilen Driver'ı başka PC'den yükleyip o PC'de kurdum, işe yaramadı, Intel Serial IO yükledim işe yaramadı, sonra Aygıt Yöneticisi'nden bakıp, Intel Ethernet connetcion I217-V yüklemem gerektiğini fark ettim, onu da yükledim fakat hiçbir şey düzelmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün PC'ye format attım, Windows 11 Pro yükledim. Ne yaparsam yapayım internete bağlanamıyorum, modemde, kabloda veya PC'nin Ethernet Port'unda sorun yok çünkü daha 2 gün önce kullanıyordum. Anakartım MSI Pro H610M-G, önerilen Driver'ı başka PC'den yükleyip o PC'de kurdum, işe yaramadı, Intel Serial IO yükledim işe yaramadı, sonra Aygıt Yöneticisi'nden bakıp, Intel Ethernet connetcion I217-V yüklemem gerektiğini fark ettim, onu da yükledim fakat hiçbir şey düzelmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Windows'u maçkoliktenmi indirdin :D neyse kırgır şamatayı geçelim driveri kurduğunuz sürece internetin her şekilde gelmesi gerekir. Bildim bileli böyle güzelce ISO'yu tekrar yazdır tekrar güzelce kurulum yap

Windows'u maçkoliktenmi indirdin :D neyse kırgır şamatayı geçelim driveri kurduğunuz sürece internetin her şekilde gelmesi gerekir. Bildim bileli böyle güzelce ISO'yu tekrar yazdır tekrar güzelce kurulum yap.

ISO'yu Rufus'dan yazdırdım, önce kendi bilgisayarıma kurdum, 2 gün önce, hiçbir sorun vs. olmadı, sonra aynı ISO'dan başka bir bilgisayara kurulum yaptım, 2. bilgisayarda sorun oldu.

Tekrardan yazdırıp dener misiniz? Bu sorunu ilk defa duyuyorum başkaları çözüm bulursa takipteyim.

Tekrardan yazdırdım, Media Creation Tool ile, 0'dan kurdum, daha kurulum bitmeden internete bağlanmamı istedi, denediğimde hata kodu verdi, Windows kurulumu bile tamamlayamadım, hata kodu: 0xE0000100.

YouTube'dan bakıp, internet bağlantısı olmadan Windows kurdum, driverları yükledim fakat sorun hala aynı, eğer bir gelişme olursa buraya yazarım, aynı sorunu olan başka arkadaşlar yararlanabilir.

Tekrardan yazdırdım, Media Creation Tool ile, 0'dan kurdum, daha kurulum bitmeden internete bağlanmamı istedi, denediğimde hata kodu verdi, Windows kurulumu bile tamamlayamadım, hata kodu: 0xE0000100.

YouTube'dan bakıp, internet bağlantısı olmadan Windows kurdum, driverları yükledim fakat sorun hala aynı, eğer bir gelişme olursa buraya yazarım, aynı sorunu olan başka arkadaşlar yararlanabilir.

Windows internet bağlantısı olmadan kurulumu en sağlıklısıdır. Zaten böyle kurmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı