Çözüldü Format sonrası klasörlerde erişim izni yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Parsekl

Hectopat
Yine aynı saçma sorun. C diskine format attım, temiz Windows kurdum Steam vs. kurdum oyunları gördü ve açmayı denediğimde erişim izni yok hatası aldım. Dosya Gezgini'nden klasörlere girmeye çalıştım, yine geçen yaşadığım sorun gibi erişim iznim olmadığını söylüyor. İzinlerde sanırım formattan önce kullanıcı sahip olarak kalmış, bütün diskteki dosyaların sahipliğini kendi üzerime nasıl geçirebilirim? Bıktım artık şu sorundan, her klasöre dosyaya tek tek izin almamı istiyor. Kökten kendi üzerime alamaz mıyım diski?

Çözüm
Hocam fotoğraf atabilir misiniz rica etsem.
Hocam çözdüm sanırım yine beş altı defa izinleri kendi üstüme devralarak, ama bu lanetten kurtulamadım ☺️
1725116521193.png

Sorunu çözdüm, diski tekrar tekrar üstüme alınca sonunda devretmeyi kabul etti içindeki her şeyi. Çöp kutusu sorununu da TreeSizeFree isimli uygulamadan disk içindeki $RECYCLE.BIN klasörüne tertemiz Shift + Delete atarak sildim, sorun çözüldü.
Yine aynı saçma sorun. C diskine format attım, temiz Windows kurdum Steam vs. kurdum oyunları gördü ve açmayı denediğimde erişim izni yok hatası aldım. Dosya Gezgini'nden klasörlere girmeye çalıştım, yine geçen yaşadığım sorun gibi erişim iznim olmadığını söylüyor. İzinlerde sanırım formattan önce kullanıcı sahip olarak kalmış, bütün diskteki dosyaların sahipliğini kendi üzerime nasıl geçirebilirim? Bıktım artık şu sorundan, her klasöre dosyaya tek tek izin almamı istiyor. Kökten kendi üzerime alamaz mıyım diski?

Hocam çözdüm sanırım yine beş altı defa izinleri kendi üstüme devralarak, ama bu lanetten kurtulamadım ☺️
1725116521193.png

Sorunu çözdüm, diski tekrar tekrar üstüme alınca sonunda devretmeyi kabul etti içindeki her şeyi. Çöp kutusu sorununu da TreeSizeFree isimli uygulamadan disk içindeki $RECYCLE.BIN klasörüne tertemiz Shift + Delete atarak sildim, sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Formatlamadan önce sildiğin dosyalar D ye gitmiş, evet deyince geçmesi lazım.

Hocam çözdüm sanırım yine beş altı defa izinleri kendi üstüme devralarak, ama bu lanetten kurtulamadım ☺️Eki Görüntüle 2299004

Sorunu çözdüm, diski tekrar tekrar üstüme alınca sonunda devretmeyi kabul etti içindeki her şeyi. Çöp kutusu sorununu da treesizefree isimli uygulamadan disk içindeki $recycle. Bın klasörüne tertemiz Shift + delete atarak sildim, sorun çözüldü.

Formatlamadan önce sildiğin dosyalar D ye gitmiş, evet deyince geçmesi lazım.
Yok hocam bu çöp kutusu sorunu çok rastgele bir zamanda sebepsiz yere ortaya çıkmıştı. Evet diyince hiçbir şey olmuyor ki zaten D diskinde çöp kutusuyla alakalı bir şey yapmadım hiçbir zaman. Konu açmıştım yine bu sorun için, bakabilirsiniz eğer isterseniz.

Formatı nasıl attın, ayarlardan attıysan o daha çok bozuyor.

Formatı nasıl attın, ayarlardan attıysan o daha çok bozuyor.
Disk ''geri dönüşüm kutusu bozuk'' hatası veriyor Diğer konum hocam, okuyun çok belirli belirsiz bir sorun olduğunu anlarsınız :D. Sorunun temel kaynağı en başında durduk yere bütün diskin yetkilerinin bozulmasıydı, ondan dolayı böyle oluyor. Konuya da çözüm attım, daha fazla meşgul etmeyelim isterseniz 🙂
USB'den attım bu arada formatı, onunla ilgili bir sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı