Format sonrası masaüstündeki dosyalar hala duruyor

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
USB diskimi yeni aldim ilk defa kullanıyorum internetten Media Creation Tool kullanarak Windows 10 yükledim. Format işlemi bitti masaüstüne eski dosyalarim eski oyunlarimin kisayollari ve masaüstü arka plan resmim geldi. Sizce sorun nedir, ne alaka bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski dosyalarim derken bayağı önceki dosyalar. Yani format atmadan onceki dosyalarim değil. Bayağı bir eski ve sadece kisayollari. Ve yanlarında bulut işareti var OneDrive'den geldi muhakkak.

Format attım arkadaşlar cahil değilim o kadar :)
O zaman diskleri biçimlendirmemişsinizdir hocam.

Eski dosyalarim derken bayağı önceki dosyalar. Yani format atmadan onceki dosyalarim değil. Bayağı bir eski ve sadece kisayollari. Ve yanlarında bulut işareti var OneDrive'den geldi muhakkak.
Anlaşıldı şimdi hocam. :D Microsoft hesabınıza giriş yaptıysanız ondan olmuş olabilir.

Format atarken tüm diskleri biçimlendirmeye falan gerek yok. Aman aman ne yorumlar... D'ye yedekleme yaparsın, orayı niye biçimlendiresin.

Zaten sorunu anlamışsınız ama yine de söyleyeyim. Denetim masasımda Microsoft hesabı senkronizasyonunu durdur gibi bir seçenek bulmanız gerekiyor. Onu kapattıktan sonra temiz bir format atarsın.

Yukarıda da belirtilmiş OneDrive sayesinde olabilir. İlgili simgelerin sağ tık-özellikler- hedef yoluna bakılırsa daha net görülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı