Format sonrası mikrofon sorunu

Seuciv

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikler selamlar. Dilerim yardımcı olabilecek birileri çıkar. Forumda yeniyim ve umarum başlığı doğru yere açmışımdır. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarıma format attırdım. Win7 yüklüydü. Yine win7 kuruldu. Ancak şöyle bir aksilik mevcut. Mikrofon çalışmıyor. Onun dışında herşey takırında.

Sorun donanımsal mı ya da yazılımsal mı hiçbir fikrim yok. O yüzden sizlerden yardım talep ediyorum. Bu mikrofonun çalışmayışının sebebi donanımsal ise harici bir mic alacağım. Yazılımsal ise nasıl çözebilirim.

Screenshot by Lightshot Şu linkte bilgisayarımın sistem özellikleri yazıyor.

Screenshot by Lightshot şu kısımda ise bilgisayarı tekrar başlatıp oraya girdiğim zaman, mikrofonun ses zımbırtısını gösteren barda iki-üç defa yeşil birşey yükselip iniyor, sonra hiçbirşey yok.

Ayrıca kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Realtek'in sitesinden birşeyler indirdikten sonra Screenshot by Lightshot burada bulunun kırmızı ikon hoparlor resmi yerleşti. sadece en sağdaki beyaz hoparlor ikonu bulunuyordu ben aldığımda, diğeri benim sayemde oldu. sorunum ile alakalı google aramalarım bir sonuç vermedi. umarım sorunu çözebiliriz. teşekkürederim şimdiden.

Not: Eğer konuyu yanlış yere açtıysam, olması gereken başlığa nasıl taşıyacağımı söyleyebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı