JETTİN ULTİSİ
Hectopat
- Katılım
- 19 Aralık 2020
- Mesajlar
- 1.183
- Çözümler
- 4
Evet arkadaşlar format attınız. Sürücüleri yüklediniz yaptığınız ekstra bir ayarlar varsa söyleyebilir misiniz? Performans odaklı.
ASC yazılımı oldukça zararlı bir yazılım aslında. Kayıt defterini vb. bozabiliyor.Ben ekran ayarlarından doygunluk ayarları yapıyorum. Laptobumun ekranı pek doygun göstermiyor renkleri. Video player programlarımı indiriyorum. Advanced System Care programını kuruyorum. Casper' ın sitesinden duvar kağıdı indirip duvar kağıdını da ayarlıyorum ve aklıma geldikçe diğer programları inidirp kuruyorum.
Bu durumu araştıracağım teşekkür ederim.Güncel Windows 10 kullandıkça öyle performans ayarları gibi şeyler yapmanıza gerek yok. Sürücüleri kurmanız yeterli. İsterseniz ekstradan Game DVR kapatabilirsiniz veya gereksiz bulduğunuz UWP uygulamalarını kaldırabilirsiniz.
Rehber: Format sonrası yapılması gerekenler
Yeni bir sistem topladınız veya sıfırdan bir kurulum yaptınız sonrasında neler yapılmalı? Rehberimizde bu konuya değineceğiz. Windows Update, Etkinleştirme, Sürücüler ve Ayarlar Format sonrası yapmamız gereken ilk şeylerden biri Windows Update. Update yapılmasının amacı kurulan Windows...www.technopat.net
ASC yazılımı oldukça zararlı bir yazılım aslında. Kayıt defterini vb. bozabiliyor.
HDD performansına da etki sağlıyor mu ?Ben dosya dizinini kapatıyorum SSD'nin daha hızlı çalışması için.
Bu durumu araştıracağım teşekkür ederim.
HDD performansına da etki sağlıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.