Format sonrası ne yapılmalı?

LastONEQV

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4060
Merhaba sayın hocalarım ya da arkadaşlar. Ben ilk defa PC formatladım ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkürler.

Sürücü olarak sadece ekran kartını kurmanız yeterli. Kalan sürücüleri Windows kendi kuruyor.

Ek olarak bunları da kurun.

Bilgisayar formatladıktan sonra ilk işim
Burda yer alan powershell üzerinden çalışan uygulamadan uygulamaları yükleyip bazı gereksiz özellikleri kaldırmak oluyor
Launch command kısmında yazanı kopyalayıp powershell e yapıştırırsanız siz de aynısını yapabilirsiniz

Bilgisayar formatladıktan sonra ilk işim.
Burada yer alan PowerShell üzerinden çalışan uygulamadan uygulamaları yükleyip bazı gereksiz özellikleri kaldırmak oluyor.
Launch command kısmında yazanı kopyalayıp PowerShell'e yapıştırırsanız siz de aynısını yapabilirsiniz.

Üstüne ekran kartı sürücümü yüklüyorum başka da bir şey yapmıyorum.

Sürücü olarak sadece ekran kartını kurmanız yeterli. Kalan sürücüleri Windows kendi kuruyor.

Ek olarak bunları da kurun.

Çipset sürücülerini de Windows kuruyor mu?

@Arxidora, chipset sürücüsü pas geçip DirectX önermek nedir?

Chipset sistemin en önemli sürücüsüdür, ilk olarak o kurulmalıdır, arkasından gpu, lan ve audio sürücülerini kurun, eski windows sürücülerini kullanmayın.

@LastONEQV
Hocam şuan windows 10 home kullanıyorum dediklerinizi nerden bulabilirim ya da nasıl yapılıyor birazcık cahilim kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı