fortBoys
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3060 R5 5600X
Zaten 1 hafta öncesinde 2 senedir kullanıyorum diye bilgisayar rahatlasın amacıyla format atmıştım ve sadece ekran kartı sürücüleri ve Windows Update güncellemeleri yapmıştım. Sonra bugün chipsetleri falan indirmem gerektiğini düşündüm ve ChatGPT'den de yardım alarak ekran kartı sürücüleri dışında indirmem gereken her şeyi sordum ve AMD chipset C++ DirectX .NET Framework falan hepsini indirdim sonra yeniden başlattım ve yeniden başlarken bir anda mavi ekran verip bilgisayar kendini kapatıp açtı sonra da siyah ekranda kaldı hiçbir türlü açılmadı tuşundan kapatmak zorunda kaldım. 2 3 kere denedim anakart yazısından sonra direk mavi ekran veriyordu. En sonunda format attım ve şu an sadece NVIDIA App'ten ekran kartı driverini indirdim. Sadece performans için sadece oyun için indirmem gerekenleri söyler misiniz? Gereksiz hiçbir şey indirmek istemiyorum artık. Tekrar aynı sıkıntıları da yaşamak istemiyorum. Umarım ChatGPT'den dolayı değildir. Sizce neden olmuş olabilir bu sorun ve bilgisayara donanım olarak bir zararı olmuş mudur?