Lenovo V155API format sonrası sürücüler nasıl kurulmalıdır?

Aziz Bilge

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Bu konularda pek bilgim yok modeli Lenovo V155API. Acaba format sonrasında driverlarımı kurarken Lenovo'nun sitesindeki destekte bulunan sürücüleri mi kurmalıyım, yoksa kendim mi indirmeliyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Bu konularda pek bilgim yok modeli Lenovo V155API. Acaba format sonrasında driverlarımı kurarken Lenovo'nun sitesindeki destekte bulunan sürücüleri mi kurmalıyım, yoksa kendim mi indirmeliyim? Teşekkürler.
İntel sistemse intel driver support yazılımı indir wifi gpu vs güncelleyecektir. Windows 10 ise update kısmında güncelleyebilirsin. Eğer yetmedi dersen sürücü güncelleme yazılımları var onlar ile bütün her şeyi güncelleyebilirsin.

arkadaşlar driverları windows update ile yüklemek istedim. Galiba hepsinde indirme hatası verdi sebebi nedir acaba elle mi güncellemem gerek ?
İntel sistemse intel driver support yazılımı indir wifi gpu vs güncelleyecektir. Windows 10 ise update kısmında güncelleyebilirsin. Eğer yetmedi dersen sürücü güncelleme yazılımları var onlar ile bütün her şeyi güncelleyebilirsin.
teşekkürler ama şey sistemim amd ryzen 3200u yazılımla mı güncellemem gerek
ekran kartı driverını kurmuş fakat oda böyle bir hata veriyor aşağıdaki görsele ekledim

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    402,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    1,5 MB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
arkadaşlar driverları windows update ile yüklemek istedim. Galiba hepsinde indirme hatası verdi sebebi nedir acaba elle mi güncellemem gerek ?

teşekkürler ama şey sistemim amd ryzen 3200u yazılımla mı güncellemem gerek
ekran kartı driverını kurmuş fakat oda böyle bir hata veriyor aşağıdaki görsele ekledim
Amd kendi yazılımı amd driver yazınca çıkıyor onu yükle ve işlemci gpu yüklemesini yapsın. Bilgisayarı yeniden başlat ve windows update çalıştır düzelecektir. Düzelmezse yeniden deneyin yazısı var ona tıkla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı