Format sonrası otomatik driver yükleme programı

  • Konuyu başlatan ahii2424
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 21B
İnternet olmadan dediğiniz programı nasıl bulacaksınız? Bildiğim kadarıyla yok. Forumun driver hizmeti mevcut ancak internet bağlantısı gerekli.Ancak PC'niz deki driver dosyalarını kopyalayıp yükliyebilirsiniz.
 
Bakın arkadaşlar yıllar önce bütün bilgisayarda *******xp diye bir program vardı. Şuan bilgisayar dolabını açıp baktım. SoundMaxP adlı program. Bunun içinde aklınıza gelecek her program tam sürüm tıkla kendi kendine yükleniyor zaten. İlk açılış ekranında olmayan driverları buluyor. Sen güneş butonu gibi bir butona tıklayıp seç ve yükle dediğinde ototmatik yükleniyor. Çok eskiden 4-5 sene önce xp kullanırken bildiğiniz üzere internet driverınıda yüklüyorduk. Bu program onuda internet olmadan hatta internet bağlı olmayan laptopda bile yüklemişti. Eğer bilinmiyorsa bir rehber hazırlayabilirim. Arşivimde dvd'si ve dosyaları kayıtlı.
 
Driver Pack Solutions ile internet bağlantısı olmadan bilgisayarının driverlarını/en benzer driverlarını yükleyebilirsin.

Bu programın bir kaç mb'lik hem online versiyonu var (ki internet) gerektirir, hem de 9 gb'lık (son sürümü) .iso'lu içinde güncel driverları barındıran arşivli hali var.

DriverPack Solution - Best Drivers installation Software bu sitelerinden bakıp lazım olanı indirebilirsin.

Konu da hortlak çıktı, ancak farkettik.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı