Selam arkadaşlar PC format attıktan sonra hemen hemen her uygulamada oyunda DLL hataları vermeye başladı örnek olarak Origin'i yüklüyorum msvcp.dll eksik gibi bir sürü oyunda programda buna benzer DLL hataları veriyor ne yapmalıyım?
Merhabalar, windows update tamamlayınız. Akabinde driver booster yazılımını yükleyiniz. Driver booster ile bütün driverları kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız. msvcp.dll hatası için aşağıdaki video size yardımcı olacaktır iyi günler :
Merhabalar, Windows Update tamamlayınız. Akabinde driver booster yazılımını yükleyiniz. Driver Booster ile bütün Driver'ları kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız. msvcp.dll hatası için aşağıdaki video size yardımcı olacaktır iyi günler:
Merhabalar, windows update tamamlayınız. Akabinde driver booster yazılımını yükleyiniz. Driver booster ile bütün driverları kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız. msvcp.dll hatası için aşağıdaki video size yardımcı olacaktır iyi günler :
Driver Boosterin açtığı zararlardan haberiniz yok sanırım. Çok sakıncalı bir programdır kendileri araştırmanızı tavsiye ederim. Zamanında ben de kullandım hatta. Beş para etmez. Güncellemelerin tamamını yaptığınızdan emin olun. @Hskaya2747