Format sonrası oyunlar hata veriyor

Hskaya2747

Kilopat
Selam arkadaşlar PC format attıktan sonra hemen hemen her uygulamada oyunda DLL hataları vermeye başladı örnek olarak Origin'i yüklüyorum msvcp.dll eksik gibi bir sürü oyunda programda buna benzer DLL hataları veriyor ne yapmalıyım?

Merhabalar, windows update tamamlayınız. Akabinde driver booster yazılımını yükleyiniz. Driver booster ile bütün driverları kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız. msvcp.dll hatası için aşağıdaki video size yardımcı olacaktır iyi günler :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, Windows Update tamamlayınız. Akabinde driver booster yazılımını yükleyiniz. Driver Booster ile bütün Driver'ları kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız. msvcp.dll hatası için aşağıdaki video size yardımcı olacaktır iyi günler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

KNK böyle tek tek yapınca daha berbat oluyormuş.

Merhabalar, windows update tamamlayınız. Akabinde driver booster yazılımını yükleyiniz. Driver booster ile bütün driverları kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız. msvcp.dll hatası için aşağıdaki video size yardımcı olacaktır iyi günler :

Driver Boosterin açtığı zararlardan haberiniz yok sanırım. Çok sakıncalı bir programdır kendileri araştırmanızı tavsiye ederim. Zamanında ben de kullandım hatta. Beş para etmez. Güncellemelerin tamamını yaptığınızdan emin olun. @Hskaya2747

DirectX yükleyip güncellemeleri yapın. Steam'dan bir oyunu çalıştır tüm gerekli dosyaları kursun. :)

Deneyeceğim benimde aklıma o geldi.
DirectX yükleyip güncellemeleri yapın. Steam'dan bir oyunu çalıştır tüm gerekli dosyaları kursun. :)

DirectX son sürümünü güvenli bir şekilde nereden indirebilirim yardım eder misin?

Son düzenleme:
Evet yaptım Win 10 güncelleştirmeleri değil mi?
Evet.
DirectX son sürümünü güvenli bir şekilde nereden indirebilirim yardım eder misin?
  1. Başlat'ta Arama kutusuna dxdiag yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.
  2. Gelen sonuçlardan dxdiag'a dokunun veya tıklayın.
  3. Sistem Bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX Sürümü'nü kontrol edin.
DirectX 12 yazıyorsa günceldir zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı