Format Sonrası Performans Düşüşü

ihsan1334

Centipat
Bilgisayarı formatladım tüm drivelarını yükledim güncellemeri yaptım. Ekran kartı son sürümü yükledim. Fakat hala düzelmedi, programlardan kontrol ettiriyorum her şey güncel diyor sistem.

• Sapphire RX570 4 GB.
  • Corsair 8 GB DDR4 2666MHz
  • AMD Ryzen 3 2300X.

Ekran kartı vb. ayarlanınıza bakmanızı tavsiye ederim donanım uygulaması kullanıyorsanız ayarlar sıfırlanmış olabilir.

Programlardan kontrol ettiriyorum dediğinize göre abuk subuk sürücü bulma programlarınızdan kullanıyorsunuz. İlk önce o uygulamaları kullanmayı bırakın. Nasıl bir performans düşüklüğü yaşıyorsunuz, FPS sorunu mu? Eğer öyleyse Afterburner ile ısınmayı ve kullanım değerlerine bakın, ekran görüntüsü atın. Format biter bitmez de denediyseniz, arkaplanda bayağı bir güncelleme vs. yapıyor.

hayır güncellemeler bittikten sonra oyun içindeyken mi ss alayım
Ekran kartı vb. ayarlanınıza bakmanızı tavsiye ederim donanım uygulaması kullanıyorsanız ayarlar sıfırlanmış olabilir.
ekran kartı ayarlarımın hepsini düşürüp deniyorum olmuyor mesela csgo da yüksek ayarlardada aynı fps düşük ayarlardada aynısını alıyorum
şurda bir sıkıntı varmı pek anlamıyorum ben

Dosya Ekleri

• sss.png
    499,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Adsız.png
    102,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Son Windows sürümünü kullandığınızdan ve driverlarınızın güncel olduğundan emin olun.

fps 100 civarı takılıyor normalde 250 300 arası oynuyordum formattan sonra böyle oldu tüm güncellemeler tam fakat ayrı bir ayar yapmam gerekiyormu bilmiyorum
GÜNCEL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…