Format sonrası program hataları

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar program, oyun herhangi bir şey kurmaya çalıştığım zaman fare imleci hep dönüyor program garip tepkiler veriyor programda ekran gelmiyor. Ve yüklediğim programlar hep kasıyor yeni format attım bu 2. formatım ama hala sorun devam ediyor. Sorunu daha iyi anlamanız için video kaydını izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirdiğim orijinal bir Windows hatta ilk attgım format dosyalarını silip tekrardan yükledim.

O zaman uygulamanın hatası olabilir ama her uygulamada oluyorsa virüs programı ile taratın tavsiyem Windows 10 kullanın. Kaspersky kullanabilirsiniz.

O zaman uygulamanın hatası olabilir ama her uygulamada oluyorsa virüs programı ile taratın tavsiyem Windows 10 kullanın. Kaspersky kullanabilirsiniz.

Çoğu uygulamada oluyor bu yüzden operayı kullanamıyorum bile windows 10 laptopumda ssd olmadığı için çok iyi çalışmıyor.
Windows Update çalıştırın. Çalıştırmakta olduğunuz uygulamayı yönetici olarak başlatın.
Tamam bütün güncelleştirmeleri yapıp buraya yazacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı