Format Sonrası Yavaşlama

yalın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.. Ben yeni bir laptop aldım Windows 8 yüklüydü. 1 tb- 2gb ekran kartı - nVidia Geforce 635m- 8 gb ram ve 2,20 ghz. Windows 8.1 güncellemesinden sonra sıkıntı yaşadım ve sıfırla dedim yalnız sıfırlama bitmeden elektriği kesilmiş ben evde yoktum. Tekrar açtığımda karşıma onar seçeneği geldi ve onarma işlemi 14 saati geçti bende format attım. Formattan sonra biraz yavaşlama vardı şimdi sıfırlayayım dedim ama sıfırlama yapmadı hata verdi arka arkaya 2 kere format atmış oldum.

Windows 8 cdsi orjinaldir. Sürücüleri güncelledim. sürücüleri en iyi durumuna getir işlemini şuan yapıyorum ama pek işe yaramayacak gibi virüs taraması yaptım. Cclenar kullandım. Ufak hızlanmalar oluyor ama önceki haline döndürmek istiyorum. Bu arada 2. formattan önceki bütün herşeyi Windows dosyaları dahil Windows.old dosyasına atmış bunu da komple temizledim bir tek dosya adı kaldı onu silemedim. Pc yi eski haline nasıl döndürebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı