Bu yazılımı kullanmayın bilgisayarınıza zarar verebilir. Onun yerine driverpack kullanın. Bir nebze de olsa bundan daha iyidir.
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatlattıktan sonra bilgisayarımı uzun süre açmadım açtıktan sonra resmen şok oldum sesi bozuk kamerası çalışmıyor.
Uzaktan yardımla bu sorunları çözebilecek birisi var mıdır?
Arkadaşlar teamviewdan siz yapsanız ID versem
Bilgisayarınızın marka ve modelini Google´dan aratarak üreticinizin resmi internet sitesinden Driver'ları indirip kurmanız gerekiyor.
Üreticinin kendi sitesinde en günceli ve güvenlisi varken bunu kullanmak hangi mantığa giriyor merak etmiyor değilim. Sonra bilgisayarımdaki virüsü nasıl silebilirim diye konu açıyorsunuz burada.hocam düzgün bir kurulum yapıp sürücüleri yükledikten sonra ekran kartı driverını güncelleyip sileceksin bu programı bir sıkıntı çıkarmıyor.
Helal pikaçu.Ben yapabilirim.
Masaüstünde "Windows tuşu + R" kombinasyonu ile çalıştır'ı açın. Sonrasında boşluğa "dxdiag" yazın ve çıkan bölümün resmini atın.modelin yazdığı etiket silinmiş
Kamera sürücüsü hariç her şey yüklü.Helal pikaçu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.