Format Sonrası Ses Gelmeme Sorunu

Bazı durumlarda yükleyemeyebiliyor.
Ben arkadaşa sormuştum onu. 😊
Durum şöyle ki bende de ECS marka eski bir anakart var. Windows 10'a geçtiğimde kendisi otomatik kurmuştu ancak stabil çalişmadi. Video izlerken vs. kopmalar yapiyordu, ön portlar çalişmiyordu. Ben onu bir şekilde halletmiştim ama tekrar format attiğimda daha doğrusu SSD'ye geçtiğimde ayni sorun tekrarladi. Tekrar düzeltemedim.

Eski HDD deki Windows'u silmemiştim. Sistemi ondan başlatip ses sürücüsünü yedekleyip bunu yeni sisteme geri yükledim. Bu şekilde sorunum çözülmüş oldu. Ama yine de %100 stabil olmadiği kanisindayim.

Bir de arkadaşin bahsettiği Via HD Audio hatasini ben de almiştim. Driver yükleniyordu ama 64 bit dosyalarini oluşturamiyordu yanliş hatirlamiyorsam. İnternette çözüm yöntemleri vardi ancak ne yaptiysam çalişmadi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı