Hangisinde ünlem varsa onu seç.Aygıt yöneticisinde 3 tane şey var hangisini seçicem
Hangisinde ünlem varsa onu seç.Aygıt yöneticisinde 3 tane şey var hangisini seçicem
Hiçbirinde ünlem yok.
Daha dün bilgisayarımı son kez format atılmadan önce kullanmıştım ve ses düzgündü. Bugün bilgisayarıma format atıldı. Eve getirip taktığımda ses yoktu. Anakartım ASUS P5G41C-M LX Audio driverını kendi sitesinde indiremedim çünkü Windows 10 yok. Daha sonra gezginler sitesinden Realtek HD Audio driver indirdim o da olmadı. Daha dün ses vardı ve dünkü işletim sistemide Windows 10'du.
İşlemci Xeon E5450.
Anakart ASUS P5G41C-M LX.
Ekran kartı Sapphire RX 560.
RAM 2 X 4 GB DDR3.
Güç kaynağı Aerocool 400W.
SSD PNY CS900 240GB.
C-Media'yı nasıl seçeceğim anlamadım.
Sağ tıkla > sürücüyü güncelleştir.
Dostum öncelikle yorum yapan arkadaşların dediğini yaptıysan ve olmadıysa sana şöyle bir çözüm yolu göstereyim: Geçen hafta bana da aynısı oldu ve neredeyse tüm çözüm yollarını denedim ve olmadı. Tek çözüm yolu şudur: Bilgisayarın sanırım laptop çünkü genellikle bu sorun laptoplarda olur. Öncelikle garanti varsa garantiyi arayıp yardım iste çünkü bende öyle yaptım. Hem daha sağlıklı olur. Eğer garanti yoksa şu videoyu izleyip yapabilirsin. tek çözüm yolu bu. başka çözümlere bakmana gerek yok tecrübeli biri olarak diyorum.
Ses video ve oyun denetleyiciler kısmında C-Media yok ki.
Rica ederim.Mustafa dostum oldu 3 ünede yaptım oldu çok sağol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.