Çözüldü Format sonrası setup kurulacak yeri sormuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İhsangencer

Hectopat
Daha fazla  
Format attım ondan sonra Revo Uninstaller ve Brave yüklemek isterken fark ettim ki tüm uygulamaları bana nereye kurulacağını sormadan direkt olarak C diski program filesin icine kuruyor. Kurulum kısmında indirme yerini sorması gereken yerde ya atlıyor ya da yok.

Çözüm
Format attım ondan sonra Revo Uninstaller ve Brave yüklemek isterken fark ettim ki tüm uygulamaları bana nereye kurulacağını sormadan direkt olarak C diski program filesin icine kuruyor. Kurulum kısmında indirme yerini sorması gereken yerde ya atlıyor ya da yok.
Gayet normal bir şey. Click and run mantığı. Bazı (Genelde popüler) uygulamalar size sorup, zaman kaybetme ihtiyacı duymadan dirket Microsft'un Windows'a varsayılan olarak verdiği dizine kaydediyor.
32 Bit uygulama kaydedilme dizini: %ProgramFiles(x86)%
64 Bit uygulama kaydedilme dizini: %ProgramFiles%
Windows uygulamaları, verileri vb. ayarların kaydedilme yeri: %AppData%
İlginç, mesela cclenear yüklerken de mi otomatik C: Kısmına kuruyor.
Kaç farklı bölüm var, dosya türleri nedir ve ne kadar boş alan var?

Evet her şeyi oraya kuruyordu, 1 SSD 1 HDD vaar, dosya türleri EXE, yeni format attığım icin 2 diskte bomboştu bir daha format atarak cözdüm sorunu onun dışı neden kaynaklandığını bilmiyorum ilginiz icin teşekkür ederim.

Gayet normal bir şey. Click and run mantığı. Bazı (Genelde popüler) uygulamalar size sorup, zaman kaybetme ihtiyacı duymadan dirket Microsft'un Windows'a varsayılan olarak verdiği dizine kaydediyor.
32 Bit uygulama kaydedilme dizini: %ProgramFiles(x86)%
64 Bit uygulama kaydedilme dizini: %ProgramFiles%
Windows uygulamaları, verileri vb. ayarların kaydedilme yeri: %AppData%

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı