Format sonrası sistem yavaşladı

Asiring

Kilopat
Bilgisayarıma format attım ama attıktan sonra bilgisayarım artık daha da yavaşladı. İlk açılışında bir sıkıntı yok ama 5 dk sonra artık sadece internette gezerken bile kasmaya başladı. Daha da uzun açık bırakırsam bilgisayarı bazen kendi kendine kapanıyor bile. Ne yapmalıyım?

Sıcaklıklar ve driverlardan kaynaklı olabilir.

Kendi kendine geçer ilk kurulduğunda disk 100 olur işlemciye yük biner Windows kendini hala yüklüyor olur 2 3 gune bir şey kalmaz.

Kendi kendine geçer ilk kurulduğunda disk 100 olur işlemciye yük biner Windows kendini hala yüklüyor olur 2 3 gune bir şey kalmaz.
sorun şu ki sistem boştayken hiçbir değer yüksek değil operaya girmeden önce kasma yokken operada gezmeye başladığımda 1 2 dk sonra bi kasmaya donmaya başlıyor yanıt vermezse kapanıyor
Sistem Özellikleri:
Cpu: i5-3450
Gpu: gtx 760
Ram: 8 gb
Hdd: 500 gb
ssd: 120 gb (windows kurulu)
windows 10 pro

Arkada sadece opera gx açık iken durum bu:

Sıcaklıklar ve driverlardan kaynaklı olabilir.
driver olarak sadece ekran kartını kurdum sıcaklıkta da bi sorun yok gibi dediğim gibi sadece internette geziniyorum

Tekrar temiz kurulum denerseniz iyi olur hocam. Nereden indirmiştiniz ki?

Formatı attığımda çözünürlük düşüktü ekran 1 Hz gösteriyordu ekran kartının güncelleyince düzeldi onun dısında bir driver kurmadım hangi driverları kurcagımı bilmiyorum.

Başka driver kurmana gerek yok ama dediğiniz gibiyse başka sorun var SSD sağlığına bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…