Format sonrası sistem yavaşladı

Bilgisayarıma format attım ama attıktan sonra bilgisayarım artık daha da yavaşladı. İlk açılışında bir sıkıntı yok ama 5 dk sonra artık sadece internette gezerken bile kasmaya başladı. Daha da uzun açık bırakırsam bilgisayarı bazen kendi kendine kapanıyor bile. Ne yapmalıyım?

Driverlar ın hepsi tam mı?

Sorun şu ki sistem boştayken hiçbir değer yüksek değil Opera'ya girmeden önce kasma yokken Opera'da gezmeye başladığımda 1 2 dk sonra bir kasmaya donmaya başlıyor yanıt vermezse kapanıyor.
Sistem özellikleri:
CPU: i5-3450
GPU: GTX 760.
RAM: 8 GB.
HDD: 500 GB.
SSD: 120 GB (Windows kurulu)
Windows 10 Pro.

Arkada sadece Opera GX açık iken durum bu:
Eki Görüntüle 2553410

Driver olarak sadece ekran kartını kurdum sıcaklıkta da bir sorun yok gibi dediğim gibi sadece internette geziniyorum.

Hocam 2-3 gün kullanın o kendiliğinden geçiyor bende ilk format attığımda sürekli kasıyordu sonradan geçiyordu ama sonradan geçmezse sıkıntı.

Driverlar ın hepsi tam mı?

Hocam 2-3 gün kullanın o kendiliğinden geçiyor bende ilk format attığımda sürekli kasıyordu sonradan geçiyordu ama sonradan geçmezse sıkıntı.
Bekliyorum ama hala aynı. Boştaylen gayet hızlı olması gerektiği gibi internette normal sitelerde gezebiliyorum ama örneğin youtube’u açtığımda kasmaya başlıyor o an yanıt vermezse kendini kapatıyor bilgisayar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı