RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2021 #1 Önceden de atmıştım ama bu sefer kasmaya başladı. Hangi ayarları yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum. Low Cfg'de kullanıyorum. Sistemim: Celeron N4000. Intel UHD 600. 4 GB RAM.
Önceden de atmıştım ama bu sefer kasmaya başladı. Hangi ayarları yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum. Low Cfg'de kullanıyorum. Sistemim: Celeron N4000. Intel UHD 600. 4 GB RAM.
Çözüm L L Linuxginar 9 Mart 2021 RuvaaK dedi: Önceden de atmıştım ama bu sefer kasmaya başladı. Hangi ayarları yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum. Low Cfg'de kullanıyorum. Sistemim: Celeron N4000. Intel UHD 600. 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor.
RuvaaK dedi: Önceden de atmıştım ama bu sefer kasmaya başladı. Hangi ayarları yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum. Low Cfg'de kullanıyorum. Sistemim: Celeron N4000. Intel UHD 600. 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Mart 2021 #2 RuvaaK dedi: Önceden de atmıştım ama bu sefer kasmaya başladı. Hangi ayarları yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum. Low Cfg'de kullanıyorum. Sistemim: Celeron N4000. Intel UHD 600. 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
RuvaaK dedi: Önceden de atmıştım ama bu sefer kasmaya başladı. Hangi ayarları yapmalıyım? Windows 10 kullanıyorum. Low Cfg'de kullanıyorum. Sistemim: Celeron N4000. Intel UHD 600. 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #3 Linuxginar dedi: Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor. Genişletmek için tıkla... Ek olarak ; bunu da kurun: Download Chipset INF Utility Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor. Genişletmek için tıkla... Ek olarak ; bunu da kurun: Download Chipset INF Utility
KS KS RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #4 Linuxginar dedi: Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor. Genişletmek için tıkla... SebastianCastellanos dedi: Ek olarak ; bunu da kurun: Download Chipset INF Utility Genişletmek için tıkla... Çok sağolun. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Driver kurulumu yaptınız mı? Intel® UHD 600 Grafikleri için indirmeler Windows çoğunlukla güncel driver kurmuyor. Genişletmek için tıkla... SebastianCastellanos dedi: Ek olarak ; bunu da kurun: Download Chipset INF Utility Genişletmek için tıkla... Çok sağolun.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Mart 2021 #5 RuvaaK dedi: Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... Mesajlardan birini raporlayarak çözüm olduğunu belirtirseniz internette aratanlar kolayca bulabilir. Konu soru olarak açılmamış çünkü. Artı 0 Eksi
RuvaaK dedi: Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... Mesajlardan birini raporlayarak çözüm olduğunu belirtirseniz internette aratanlar kolayca bulabilir. Konu soru olarak açılmamış çünkü.