3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 15 Aralık 2020 #1 Merhabalar, dizüstü bilgisayarıma format atmadan önce bütün USB girişleri çalışıyordu ama şu an 4 USB girişinden 1 tanesi çalışıyor. diğerlerine klavye veya mouse takınca ışıkları yanıyor ama bir eylem yapamıyorum. yardımcı olur musunuz? Windows 7. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Merhabalar, dizüstü bilgisayarıma format atmadan önce bütün USB girişleri çalışıyordu ama şu an 4 USB girişinden 1 tanesi çalışıyor. diğerlerine klavye veya mouse takınca ışıkları yanıyor ama bir eylem yapamıyorum. yardımcı olur musunuz? Windows 7.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Sanırım driverlardan kaynaklı. Windows 7'de driverlar 10'daki gibi otomatik kurulmadığı için kendin manuel olarak kurman gerekli. Artı 0 Eksi
Sanırım driverlardan kaynaklı. Windows 7'de driverlar 10'daki gibi otomatik kurulmadığı için kendin manuel olarak kurman gerekli.
Arda_Özan Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Taktığın USB girişini diğerlerinden ayıran bir yanı var mı? Direkt anakart bağlantısı olması veya adaptörle bağlanması gibi. Artı 0 Eksi
Taktığın USB girişini diğerlerinden ayıran bir yanı var mı? Direkt anakart bağlantısı olması veya adaptörle bağlanması gibi.
KS KS 3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 16 Aralık 2020 #4 talhamucurlu dedi: Sanırım driverlardan kaynaklı. Windows 7'de driverlar 10'daki gibi otomatik kurulmadığı için kendin manuel olarak kurman gerekli. Genişletmek için tıkla... YouTube'da video izlemiştim aygıt yöneticisinden silip tekrar başlatın diyordu olmadı, nasıl manuel kuracağım bilmiyorum. Arda_Özan dedi: Taktığın USB girişini diğerlerinden ayıran bir yanı var mı? Direkt anakart bağlantısı olması veya adaptörle bağlanması gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopta normal USB girişleri. Artı 0 Eksi
talhamucurlu dedi: Sanırım driverlardan kaynaklı. Windows 7'de driverlar 10'daki gibi otomatik kurulmadığı için kendin manuel olarak kurman gerekli. Genişletmek için tıkla... YouTube'da video izlemiştim aygıt yöneticisinden silip tekrar başlatın diyordu olmadı, nasıl manuel kuracağım bilmiyorum. Arda_Özan dedi: Taktığın USB girişini diğerlerinden ayıran bir yanı var mı? Direkt anakart bağlantısı olması veya adaptörle bağlanması gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopta normal USB girişleri.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 340407 dedi: YouTube'da video izlemiştim aygıt yöneticisinden silip tekrar başlatın diyordu olmadı, nasıl manuel kuracağım bilmiyorum. Hocam laptopta normal USB girişleri. Genişletmek için tıkla... Cihazının tam marka ve modeli nedir? Artı 0 Eksi
340407 dedi: YouTube'da video izlemiştim aygıt yöneticisinden silip tekrar başlatın diyordu olmadı, nasıl manuel kuracağım bilmiyorum. Hocam laptopta normal USB girişleri. Genişletmek için tıkla... Cihazının tam marka ve modeli nedir?
KS KS 3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 16 Aralık 2020 #6 talhamucurlu dedi: Cihazının tam marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam Dell Inspiron N5010. Artı 0 Eksi
talhamucurlu dedi: Cihazının tam marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam Dell Inspiron N5010.