Format sonrası Valorant oynarken FPS düşmesi oluyor

Lopflx

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Bilgisayara format attım ama Valorant'a girdiğimde 2-3 dk sonra FPS dropu başlıyor ve masaüstünde bile devam ediyor. Tüm sürücüleri kurdum her şeyim kurulu ona rağmen hala düzelmedi.

Bilgisayara format attım ama Valorant'a girdiğimde 2-3 dk sonra FPS dropu başlıyor ve masaüstünde bile devam ediyor. Tüm sürücüleri kurdum her şeyim kurulu ona rağmen hala düzelmedi.
İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını falan kontrol et. Eğer 90 dereceleri görüyorsa, termal macunları yenilemen lazım. Git bir tane macun al sür. O soğutucu fanlar da toz içinde kalmıştır. Git temizle onları, üfle, fırçala, ne yapıyorsan yap.

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını falan kontrol et. Eğer 90 dereceleri görüyorsa, termal macunları yenilemen lazım. Git bir tane macun al sür. O soğutucu fanlar da toz içinde kalmıştır. Git temizle onları, üfle, fırçala, ne yapıyorsan yap.

40-45 derece civarı eskidende böyle idi.

Windowsda olur değil mi?

Sıcaklığı normal.Komut satırına sfc /scannow yazıp bir kontrol et. Bu komut eksik veya bozuk sistem dosyalarını düzeltir.Format attıktan sonra bazen dosyalar bozulabiliyor.
Linux kullanıyosun diye dedim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı