Abdlhkyn
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bilgisayarı temizlemek için bir format atayım dedim dün gece. Neyse attım sabaha kadar açıktı laptop, ardından kalkınca ayarları vs. yaptım. Her şey okey, iyi gidiyordu. Bilgisayar ayarlarını hallettikten sonra fark ettim ki internet ne wifi görüyor. Nede başka bir şey. Gittim hemen ethernet kablosunu taktım. Driverlarımı vs. kontrol ettim. Aygıt yöneticisinden baktım, güncel mi diye vs. Güncel diyor ancak hala bağlantıda sorun yaşıyorum. Modem ile 2 metre arasına ya var ya yok ama 1 diş sinyal alıyorum. Modemin yanına geçince bile 4 diş sadece. Ne yapmam gerek? Diğer wi-fi ağlarını da görmüyor kısaca. Wi-fi hiçbir şekilde çekmiyor, erişim alanından kaynaklı herhalde. Yok yani lütfen bir çözüm bulun.
Bu fotoğrafta modemin yanındayken olan çekim gücü. Diğer hiçbir WiFi alanın görünmediği de fark ediliyor zaten. Normalde 4-5 tane daha wi-fi alanın gözükmesi gerekiyor.
Bu fotoğrafta modemin yanındayken olan çekim gücü. Diğer hiçbir WiFi alanın görünmediği de fark ediliyor zaten. Normalde 4-5 tane daha wi-fi alanın gözükmesi gerekiyor.