Format Sonrası Wi-Fi Çekmeme Sorunu

Abdlhkyn

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2016
Mesajlar
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarı temizlemek için bir format atayım dedim dün gece. Neyse attım sabaha kadar açıktı laptop, ardından kalkınca ayarları vs. yaptım. Her şey okey, iyi gidiyordu. Bilgisayar ayarlarını hallettikten sonra fark ettim ki internet ne wifi görüyor. Nede başka bir şey. Gittim hemen ethernet kablosunu taktım. Driverlarımı vs. kontrol ettim. Aygıt yöneticisinden baktım, güncel mi diye vs. Güncel diyor ancak hala bağlantıda sorun yaşıyorum. Modem ile 2 metre arasına ya var ya yok ama 1 diş sinyal alıyorum. Modemin yanına geçince bile 4 diş sadece. Ne yapmam gerek? Diğer wi-fi ağlarını da görmüyor kısaca. Wi-fi hiçbir şekilde çekmiyor, erişim alanından kaynaklı herhalde. Yok yani lütfen bir çözüm bulun.

Bu fotoğrafta modemin yanındayken olan çekim gücü. Diğer hiçbir WiFi alanın görünmediği de fark ediliyor zaten. Normalde 4-5 tane daha wi-fi alanın gözükmesi gerekiyor.

Adsız.png
 
Wifi kartının anten kabloları çıkmış olmasın. Videodakiler. 1,50 sn
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı