Format sonrası Windows 10 sürücüleri kurar mı?

Hayır hocam, gitmez rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz.

O kadar önemliyse bir yedeğini alın derim. Herhangi bir elektrik kesintisinde ya da fidye virüsü durumunda her şeyiniz çöp olabilir.

Arkadaşlar sıfırladım. Bu arada Driver kurmadı yüklü geldi. Ama ilginç bir problem var hayatımda ilk defa görüyorum. Masaüstünde sağ click yapıyorum ve menü gelmiyor. Hayatımda ilk defa böyle birşeye rast geliyorum. Fotoğraf ektedir. Nasıl düzelteceğiz bunu?

Dosya Ekleri

• 16167713326164160417974770543106.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 45

Bekleyin. Temiz kurulum yaptınız değil mi?

Hocam dosyaları Koru'ya basarak kurdum. Yani eğer ki zannediyorsanız UEFI ya da BIOS ile kurduğumu, maalesef öyle değil. Direkt olarak ayarlar üzerinden kurdum.

Hocam o sıfırlama biraz sorunlu. Temiz kurulum yaparsanız böyle sorunlar çıkmaz.

Çalışacağının garantisini veremem. Ancak SFC / scannow komutunu deneyebilirsiniz.
Çalışmadı. Temiz kurulum yapmak farz oldu. Driver'larda da sorunlar çıkıyor. Drop yiyor bilgisayar çok. Hocam nasıl BİOS yada UEFİ üstünden sıfırlayacağım ben bunu? BİOS'tan da kurabilir miyim? BİOS biliyorum ama UEFİ deneyimsizim.

Hocam USB'ye Windows 10 ISO dosyasını yazdırıp bilgisayara takacaksınız. Ve yeniden başlatacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…