Format sonrası Windows 10 sürücüleri kurar mı?

Tamamdır hocam sağ olun arkadaşlar hepiniz.

Arkadaşlar bir de bir sorum daha var:
D diskinde çok önemli veriler var. Direk Windows üstünden sıfırlamaya gelip "Dosyaları koru" seçeneğine basarsam D diskindeki veriler gitmez değil mi?
Babam kullanıyordu zamanında. İnanılmaz önemli veriler barındırıyor.
Hayır hocam, gitmez rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz.
 
Arkadaşlar sıfırladım. Bu arada Driver kurmadı yüklü geldi. Ama ilginç bir problem var hayatımda ilk defa görüyorum. Masaüstünde sağ click yapıyorum ve menü gelmiyor. Hayatımda ilk defa böyle birşeye rast geliyorum. Fotoğraf ektedir. Nasıl düzelteceğiz bunu?
 

Dosya Ekleri

  • 16167713326164160417974770543106.jpg
    16167713326164160417974770543106.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar sıfırladım. Bu arada driver kurmadı yüklü geldi. Ama ilginç bir problem var hayatımda ilk defa görüyorum. Masaüstünde sağ Click yapıyorum ve menü gelmiyor. Hayatımda ilk defa böyle bir şeye rast geliyorum. Fotoğraf ektedir. Nasıl düzelteceğiz bunu?

Bekleyin. Temiz kurulum yaptınız değil mi?
 
Çalışacağının garantisini veremem. Ancak SFC / scannow komutunu deneyebilirsiniz.
Çalışmadı. Temiz kurulum yapmak farz oldu. Driver'larda da sorunlar çıkıyor. Drop yiyor bilgisayar çok. Hocam nasıl BİOS yada UEFİ üstünden sıfırlayacağım ben bunu? BİOS'tan da kurabilir miyim? BİOS biliyorum ama UEFİ deneyimsizim.
 
Çalışmadı. Temiz kurulum yapmak farz oldu. Driver'larda da sorunlar çıkıyor. Drop yiyor bilgisayar çok. Hocam nasıl BIOS'ya da UEFI üstünden sıfırlayacağım ben bunu? BIOS'tan da kurabilir miyim? BIOS biliyorum ama UEFI deneyimsizim.

Hocam USB'ye Windows 10 ISO dosyasını yazdırıp bilgisayara takacaksınız. Ve yeniden başlatacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı