Format sonrası Windows 11 etkin yazıyor

SONY XPERİA

Hectopat
Arkadaşlar sıfırdan Windows 11 Home sürümünü kurdum. Hiçbir etkinleştirme işlemi yapmamama rağmen etkin yazıyor. Önceden orijinal Windows sürümü sahibi de değilim bu arada. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Yani sıkıntı yok dimi Hocam.
Microsoft hesabınızı bağladığınız birkaç bilgisayar home sürümü kullanırsanız lisans istemez, benim makinada da "Microsoft hesabınız kullanılarak dijital anahtar ile etkinleştirildi" yazıyor. Sanırım korsan kullanımı azaltmak için yaptıkları bir şey ve yıllardır bu şekilde benim lisansım sorun yaşamadım.

Microsoft hesabınızı bağladığınız birkaç bilgisayar Home sürümü kullanırsanız lisans istemez, benim makineda da "Microsoft hesabınız kullanılarak dijital anahtar ile etkinleştirildi" yazıyor. Sanırım korsan kullanımı azaltmak için yaptıkları bir şey ve yıllardır bu şekilde benim lisansım sorun yaşamadım.

Anladım teşekkürler.

Microsoft hesabınızı bağladığınız birkaç bilgisayar Home sürümü kullanırsanız lisans istemez, benim makineda da "Microsoft hesabınız kullanılarak dijital anahtar ile etkinleştirildi" yazıyor. Sanırım korsan kullanımı azaltmak için yaptıkları bir şey ve yıllardır bu şekilde benim lisansım sorun yaşamadım.

Hocam peki bir şey daha sormak istiyorum. Formatdan önce Windows 10 yüklüydü, ve ben etkinleştirmesini CMD yöntemi ile yapmıştım. Onunla alakalı olma ihtimali olabilir mi?

Son düzenleme:
Güncellemek istiyorum, ücretsiz lisans diye bir şey yokmuş. Büyük ihtimalle kullandığım Microsoft hesabına lisans almışım da hatırlamıyorum.

Neyse, OEM ile otomatik etkinleştirilmiş olabilir veya @432150 in de dediği gibi bir süre sonra Windows'u etkinleştirin diyebilir.

Bash:
slmgr /dlv

Bu komutla nasıl etkinleştirildiğini görebilirsiniz, 'ürün anahtarı kanalı:' şeklinde yazar.

İyi sosyaller :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı