Format sonrası Windows 11 sistem aralıklarla mavi ekran verip reset atıyor

Yunussemre55

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, iyi akşamlar. Daha bugün format atıp Windows 11 Pro'ya geçtim. SSD'mi de yeni değiştim ama sürekli restart ya da kurtarma hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: arkadaşlar laptop sadece taracıda felan gezerken yani boştayken retart atıyor. Oyuna girdim menüde bekletiyorum 25 dk' dır şuanlık sıkıntı yok. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

@claus hocam iyi günler. müsait misiniz?
Laptobu ilk açarken 2 3 kere kurtarma sekmesinde "0xc0000225" hatası alıyorum. Daha sonra açılınca hiçbir sıkıntı olmuyor. Birde bu durum laptobu kapattıktan 1 saat sonra oluyor. Eğer 10 dakika sonra kapatıp açarsam olmuyor.

Son düzenleme:

@claus Hocam ilk testin sonucu 4 5 kere tekrar yaptırdım hep mükemmel çıktı. İkinci testin skorlarını ekte bırakıyorum. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. Ek olarak hocam ben Windows 10 kullanırken prizde kullanmazsam arada mavi ekran alıyordum ama prize takınca ve ilk önce prize takıp açınca asla almıyordum. Şimdi prizde açılışta da alıyorum.

Windows 11 de prizde açılışta da alıyorum. Onu da ekleyeyim dedim hocam kafa karışıklığı olmasın diye.

Dosya Ekleri

• test.png
    test.png
    158,1 KB · Görüntüleme: 2
Hocam dosyalar oto silinmiş galiba. Şuan yoklar. Birde hocam ben sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Zaten bir sıkıntısı vardı bence. Açılırken laptop işlemcisi 80 derecelerde açılıyor. Sonra 50' lere düşüyor. Bilmşyorum siz ne düşünüyorsunuz. Birde boot yüklemeside yaptım USB bellek ile ama değişmedi sonuç. Açılışta bir mavi ekran yiyorum garanti. En sonuncusunun kodu '0xc0000001' idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulaşıyorum hocam. Açıyorum sonra mavi ekran veriyor. Daha sonra ben kendim bilerek biosa giriyorum. 15-20 saniye bekliyorum. Sonra biostan çıkıyorum. Sonra masaüstüne geliyorum laptopta. Sonrasında sıkıntı yok. İster video izleyeyim. İster oyun oynayayım. İster projem hakkında çalışayım. 0 sıkıntı. Sadece açılırken oluyor. Sonra ya kendi otomatik açıyor. Ya da ben kendim biosa girip masaüstüne dönüyorum. Oyun oynarken de fps, ping, kasma, donma hiçbir sıkıntı yok hocam.

Sıcaklığıda şöyle açayım. Laptop masaüstüne girince armoury' i açıyorum. İşlemci sıcaklığı 80 de gösteriyor. 30 saniye sonra 50' ye düşüyor. Onun dışında oyun oynarken veya video izlerken sıcaklık değerleri normal hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı