Format sonrası Windows açılmıyor

SynOmer54

Decapat
Daha fazla  
Windows'a format attım, işlem bitti. Sonrasında Windows kurulumu başladı, "Hazırlanıyor" yazısı geldi, sonra yeniden başlatılıyor dedi ve kapandı. Bu döngüye girdi, uzun süre bekledim, olmadı. PC'nin komple fişini çektim, taktım, yeniden Windows kurmaya çalıştım. Sürücüler gözükmedi falan. Yardım edin.

Windows'a format attım, işlem bitti. Sonrasında Windows kurulumu başladı, "Hazırlanıyor" yazısı geldi, sonra yeniden başlatılıyor dedi ve kapandı. Bu döngüye girdi, uzun süre bekledim, olmadı. PC'nin komple fişini çektim, taktım, yeniden Windows kurmaya çalıştım. Sürücüler gözükmedi falan. Yardım edin.
Hocam BIOS'dan flashı bir numaraya çekerseniz öyle olur. Boot döngüsünde flashı öne almak formatta yapılan en büyük hata. Boot menüsünden flashı seçerek devam etmeniz lazımdı.

Formatı.

Hocam BIOS'tan flashı bir numaraya çekerseniz öyle olur. Boot döngüsünde flashı öne almak formatta yapılan en büyük hata. Boot menüsünden flashı seçerek devam etmeniz lazımdı.

Formatı Windows üzeründen yaptım.

1.sıraya Windows Boot Manager'ı 2. sıraya flashı kıydum sonra boot menusune geldim flasha tıkladım ve SSD CD falan bulunamadı dedi. Herhangi bir tuşa basın diyor basıncada anakart görüntüsü gelip kalıyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı