Format sonrası Windows ve Office programları gider mi?

MehmetWeasly

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3060 Dual 12GB
İşlemci
Intel Core i5-11400
Merhaba.

3 yıldır hiç format atmadım şimdi atmak istiyorum. Fakat ben Windows 11 Pro ve Office keylerini internetten almıştım. Key olarak buraya da sormak istedim ChatGPT'ye. ChatGPT'ye sorduğumda Windows etkinleştir ayarında “Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi” yazıyorsa Windows internete bağlanınca otomatik gelir dedi. Office programları gelmeyebilir dedi.

Sizce Windows gider mi? Office giderse de internetten yeni bir key alarak halledebilir miyim?

Windows keyi retail ise yani maile bağlandıysa tekrar maili girince gelir. Office keyi de aynı şekilde ise gelebilir. Ama genelde office keyi çok pahalı oluyor maile bağlanan. Muhtemelen tek kullanımlık keydir. Eğer kurumsal olarak kullanmıyorsanız dert etmeyin. Masgrave ile etkinleştirin ikisini de.

Merhaba.

3 yıldır hiç format atmadım şimdi atmak istiyorum. Fakat ben Windows 11 Pro ve Office keylerini internetten almıştım. Key olarak buraya da sormak istedim ChatGPT'ye. ChatGPT'ye sorduğumda Windows etkinleştir ayarında “windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi” yazıyorsa Windows internete bağlanınca otomatik gelir dedi. Office programları gelmeyebilir dedi.

Sizce Windows gider mi? Office giderse de internetten yeni bir key alarak halledebilir miyim?

Key elinde ise formattan sonra kullanabilirsin eğer Windows 11 Pro OEM aldiysan keye gerek kalmadan aktif olur ve Office için de aynı keyi aktif edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı