Format sonrası Witcher 3 yüklü ama Steam algılamıyor

İşletim sistemi
Windows 11

tahagok

Hectopat
Bilgisayarıma format attım ama D diskini biçimlendirmedim Witcher 3 de D diskinin içideydi ama şimdi Steam'e girince Witcher 3 yüklü gözükmüyor oyunun yüklü olduğu dizine yükleme yaparsam düzelir dedim ama D diskinde yeterli yer olmadığı için diski seçemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?

1. önce Steam'ı kapatıyoruz.
2. oyunun ismini Steam'ın common dosyasına bir yeni dosya yazıyoruz komple doğru olmalı yani büyük küçükte doğru olmalı.
3. diğer platformdan aldığımız oyun dosyasını açtığımız klasöre atıyoruz.
4. Steam'ı açıp indirmeyi başlatıyoruz.
5.sonuç oyununuz açılıyor.
Belki 1-2 GB dosya indirebilir.

Artı -1 Eksi
Bilgisayarıma format attım ama D diskini biçimlendirmedim Witcher 3 de D diskinin içideydi ama şimdi Steam'e girince Witcher 3 yüklü gözükmüyor oyunun yüklü olduğu dizine yükleme yaparsam düzelir dedim ama D diskinde yeterli yer olmadığı için diski seçemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Hocam oyunun olduğu dizinin üstüne git ve Witcher 3'ün appmanifest dosyasını al. Oyunu commona at ve appmanifesti bir üst dizine at, Steam'ı yeniden başlatınca görecektir.

1. önce Steam'ı kapatıyoruz.
2. oyunun ismini Steam'ın common dosyasına bir yeni dosya yazıyoruz komple doğru olmalı yani büyük küçükte doğru olmalı.
3. diğer platformdan aldığımız oyun dosyasını açtığımız klasöre atıyoruz.
4. Steam'ı açıp indirmeyi başlatıyoruz.
5.sonuç oyununuz açılıyor.
Belki 1-2 GB dosya indirebilir.
Steamde birsürü common dosyası var bu dosyaya mı "The Witcher 3" isimli dosya açmam gerekiyor
resim_2022-03-26_184525.png

Steam'de bir sürü common dosyası var bu dosyaya mı "The Witcher 3" isimli dosya açmam gerekiyorEki Görüntüle 1342766

Aynen öyle olacak fakat Steam'mı arka plandan kapattın öyle değil mi?
O şekilde yaptıysan Witcher 3 indirmesini de başlatman gerekli dosyaları attıktan sonra.

appmanifest dosyası ile ilgili yazan arkadaş için demiştim Steami arka planda kapatıp çözümünüzü denedim D ye yükleyemediğim için c yi seçtim belki görür diye ama olmadı. Ne yapmamı istediğinizi de tam olarak anlayamadım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı