Format sonrası yapılması gerekenler nedir?

BeratDarex1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba format attım ve ne indirmem gerekiyor? Hiçbir fikrim yok, anakart sürücüleri internet sürücüleri falan böyle şeyler indirmem gerekiyor sanırsam. Yardımcı olur musunuz bu konuda?

Ayarları açıp Windows’u son sürüme güncelleyin. Bunun yanında bilgisayar donanımlarının sürücülerini kurun. Ekran kartı, ağ sürücüsü, Chipset gibi. Bunun yanı sıra eğer Edge kullanmayacaksanız web tarayıcı kurabilirsiniz. Antivirüs kurmanızı şahsen tavsiye etmem. Ki bu opsiyonel bir şey. İnternetten çok fazla dosya indireceksiniz Windows Defender yeterli olur bence.

Ayarları açıp Windows’u son sürüme güncelleyin. Bunun yanında bilgisayar donanımlarının sürücülerini kurun. Ekran kartı, ağ sürücüsü, Chipset gibi. Bunun yanı sıra eğer Edge kullanmayacaksanız web tarayıcı kurabilirsiniz. Antivirüs kurmanızı şahsen tavsiye etmem. Ki bu opsiyonel bir şey. İnternetten çok fazla dosya indireceksiniz Windows Defender yeterli olur bence.
brave iyi dediler brave kurdum ekran kartım birde anakartımın güncel olup olmadığını nasıl anlarım

Brave iyi dediler Brave kurdum ekran kartım bir de anakartımın güncel olup olmadığını nasıl anlarım?

Sürücülerimi nasıl kuracağımı bilmyorum.

Sürücüleri indirin önemli olan uygulamaları indirin hesaplarinizi açın şifre koyun.

Sorun orada hangi sürücüleri ne sürücüsü indirceğimi bilmiyorum. :D

yardımcı olabilcek varsa iyi olurdu

ağ sürücüsü kurmak derken ben ethernet kabloyla bağlanıyorum gerek var mı kurmaya gerek varsa nmasıl kurabilrm

Son düzenleme:

yardımcı olabilcek varsa iyi olurdu

ağ sürücüsü kurmak derken ben ethernet kabloyla bağlanıyorum gerek var mı kurmaya gerek varsa nmasıl kurabilrm

Hocam windows update ile tüm güncellemeleri yap, o zaten çoğu sürücüyü de bulup indiriyor. Ekran kartının modeli neyse onu aratıp kendi sitesinden sürücülerini indir tıkla kur, başka eksik varsa kullanırken anlarsın zaten. Muhtemelen bu yetecektir.

Yardımcı olabilecek varsa iyi olurdu.

Ağ sürücüsü kurmak derken ben Ethernet kabloyla bağlanıyorum gerek var mı kurmaya gerek varsa nmasıl kurabilirim.

Hocam bu linkten ve bu linkten bakarak yapabilirsin yapmadığın bir yer olursa yaz tekrar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı