Stailen
Hectopat
Daha fazla
Format atalı neredeyse 1 ay oldu ve sistemde gözle görülür bir şekilde yavaşlama ve performans kaybı söz konusu.
Sitelerin geç yüklenmesi, herhangi bir klasöre girince simgelerin gecikmeli olarak gelmesi gibi gibi hem bu şekilde hem de performans kaybı olarak bir yavaşlama var bilgisayarda ayrıca son zamanlarda oynadıgım tek oyun olan Assetto Corsa'da normalde sabit 75FPS'de gayet akıcı oynarken şimdilerde aynı akıcılığı sağlamıyor.
Format sonrası tüm driverler güncellendi, dün tekrar kontrol ettim hepsi güncel.
Sfc/scannow.
DISM /Online /cleanup-ımage /checkhealth.
DISM /Online /cleanup-ımage /scanhealth.
DISM /Online /cleanup-ımage /restorehealth bu komutlarla tarama yaptım bir 2 sorun buldu ve tamamladı 1 2 gün sistem biraz toparlasa da hala yavaş.
Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 2600.
MSI Armor RX570.
3000MHz 8 GB RAM.
B350M-A anakart.
1TB HDD WD 7200RPM.
650W.
Sitelerin geç yüklenmesi, herhangi bir klasöre girince simgelerin gecikmeli olarak gelmesi gibi gibi hem bu şekilde hem de performans kaybı olarak bir yavaşlama var bilgisayarda ayrıca son zamanlarda oynadıgım tek oyun olan Assetto Corsa'da normalde sabit 75FPS'de gayet akıcı oynarken şimdilerde aynı akıcılığı sağlamıyor.
Format sonrası tüm driverler güncellendi, dün tekrar kontrol ettim hepsi güncel.
Sfc/scannow.
DISM /Online /cleanup-ımage /checkhealth.
DISM /Online /cleanup-ımage /scanhealth.
DISM /Online /cleanup-ımage /restorehealth bu komutlarla tarama yaptım bir 2 sorun buldu ve tamamladı 1 2 gün sistem biraz toparlasa da hala yavaş.
Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 2600.
MSI Armor RX570.
3000MHz 8 GB RAM.
B350M-A anakart.
1TB HDD WD 7200RPM.
650W.