Çözüldü Format sonrası yeni kullanıcı ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Birkan_Kaya

Hectopat
Öncellikle merhaba, ben Windows 10 işletim sistemli bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat aklımda birkaç sorun var. Ben bu bilgisayara daha önceden kullanıcı e-postamı ekledim ve benim istediğim format attıktan sonra yeni bir e-posta hesabı açıp yeni bir kullanıcı şeklinde kullanmak. Ama şu anki kullandığım hesabı nasıl silebilirim ya da format attıktan sonra kullandığım e-posta kalır mı?

Çözüm
Çevrimdışı hesap ile giriş yapabilirsiniz. Ancak internet bağlantınızı kesmeniz gerekebilir. Format atıldıktan sonra e-posta hesapları zaten cihaz içinde yer almıyor. Siz Login olmadığınız sürece.
Internet bağlantısı olmadan kurulumu yaparsanız eğer, yerel hesap açmanız daha kolay. Bu sayede e-mail hesap tanımsız şekilde yerel hesap x bir kullanıcı oluşturabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı