Çözüldü! Araştırdım sabredemiyip ve şu yazıyı iyice okudum yazanların hepsini yaptım oldu asıl kendi oturumumuzu yönetici yapmamız gerekiyormuş. Yönetici olarak başlatmak için.
Bu sorunu aynı şekilde ben de yaşadım, yönetici olarak giriş yap diyor fakat 'evet' yazısı bile çıkmıyordu. İnternette onlarca araştırma yaptım ve denedim, ama olmadı. Yönetici hesabımı bir şekilde standart hesaba çevirmişim, aslında bu olmamalı, neden? Başka yönetici hesabı açmamıştım. Neyse kolay bir çözümü nihayet buldum, bu arada diğer çözümlerde komut sistemine(çalıştır) bölümüne =MSConfig yaz dediler, netplwiz yaz dediler ama hep aynı şey oldu küçük kutucuk ve sadece hayır seçeneği.
Çözüm; güvenli modda çalıştır ve o standart hesabınla giriş yap,(administrator değil) denetim masasından hesap türünü değiştire tuşla ve o meşhur küçük kutucuk tekrar gelecek ama bu sefer evet yazısı ve parola kutucuğuda gelecek. Zaten parolası yoktur bu yüzden direk enter tuşuna basın, ve standart gözüken hesabınızı yönetici yapın, ve yeniden başlatın PC nizi. Sorun çözüldü.
Sorunu çözene kadar çok uğraştığım için bu yazıyı yazıyorum. Başına gelmeden sorunun çözümünü bulamıyorsun. Keşke herkes ayrıntılı çözümler yazsa ve faydalansak. Umarım bu yazı bşkaları için yararlı olur.