Format SSD ayırma tavsiyesi

Mustafa Yargıç

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi UEFI Windows kuracağım hazırlıklarımı yapıyorum 480 GB SSD mevcut elimde sizce bunu kaç kaç ayırmalıyım? Oyunları vs her şeyi SSD'ye kuruyorum bu yüzden C'ye olabildiğince az yer ayırıp sadece Windows'u orada tutup geri kalan her şeyi D'ye kurmayı planlıyorum. Bu mantıklı mı? Ve mantıklıysa C'de ne kadar alan bırakmalıyım Windows için?
Teşekkürler keyifli forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi UEFI Windows kuracağım hazırlıklarımı yapıyorum 480 GB SSD mevcut elimde sizce bunu kaç kaç ayırmalıyım? Oyunları vs her şeyi SSD'ye kuruyorum bu yüzden C'ye olabildiğince az yer ayırıp sadece Windows'u orada tutup geri kalan her şeyi D'ye kurmayı planlıyorum. Bu mantıklı mı? Ve mantıklıysa C'de ne kadar alan bırakmalıyım Windows için.
Teşekkürler keyifli forumlar.

Yarı yarıya bölün hızlı açılmasını istediğiniz oyunlar ve programlar C'ye diğerleri D'ye.

C diskine 120 GB falan bırakırsanız iyi olur hocam. "Windows" biraz fazla yer kaplıyor. 100 GB'da olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı