Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 10 Ağustos 2024 #1 Laptopuma yeni SSD aldım. Bilgisayarın disk girişi 1 tane olduğu için yeni diski formatlayarak Windows kurma lazimdi o yüzden format USB'si hazırladım fakat BIOS'da USB gözükmüyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Laptopuma yeni SSD aldım. Bilgisayarın disk girişi 1 tane olduğu için yeni diski formatlayarak Windows kurma lazimdi o yüzden format USB'si hazırladım fakat BIOS'da USB gözükmüyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm eater 11 Ağustos 2024 Gokhan Bird dedi: Dediginizi yaptım böyle kaldi şu anda sol üstteki çizgi gidip gidip geliyor. Eki Görüntüle 2280891 Ardindan bu ekran geldi. Eki Görüntüle 2280892 Genişletmek için tıkla... Ventoy ile falan deneyin. ISO'yu yazdırmak için.
Gokhan Bird dedi: Dediginizi yaptım böyle kaldi şu anda sol üstteki çizgi gidip gidip geliyor. Eki Görüntüle 2280891 Ardindan bu ekran geldi. Eki Görüntüle 2280892 Genişletmek için tıkla... Ventoy ile falan deneyin. ISO'yu yazdırmak için.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 O external device bootu açın. F9 gibi bir tuşla da disk seçme yeri olmalı PC'yi açarken. Artı 0 Eksi
KS KS Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 11 Ağustos 2024 #3 eater dedi: O external device bootu açın. F9 gibi bir tuşla da disk seçme yeri olmalı PC'yi açarken. Genişletmek için tıkla... Dediginizi yaptım böyle kaldi şu anda sol üstteki çizgi gidip gidip geliyor. Ardindan bu ekran geldi. Artı 0 Eksi
eater dedi: O external device bootu açın. F9 gibi bir tuşla da disk seçme yeri olmalı PC'yi açarken. Genişletmek için tıkla... Dediginizi yaptım böyle kaldi şu anda sol üstteki çizgi gidip gidip geliyor. Ardindan bu ekran geldi.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 Gokhan Bird dedi: Dediginizi yaptım böyle kaldi şu anda sol üstteki çizgi gidip gidip geliyor. Eki Görüntüle 2280891 Ardindan bu ekran geldi. Eki Görüntüle 2280892 Genişletmek için tıkla... Ventoy ile falan deneyin. ISO'yu yazdırmak için. Artı 0 Eksi Çözüm
Gokhan Bird dedi: Dediginizi yaptım böyle kaldi şu anda sol üstteki çizgi gidip gidip geliyor. Eki Görüntüle 2280891 Ardindan bu ekran geldi. Eki Görüntüle 2280892 Genişletmek için tıkla... Ventoy ile falan deneyin. ISO'yu yazdırmak için.
KS KS Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 11 Ağustos 2024 #5 eater dedi: Ventoy ile falan deneyin. ISO'yu yazdırmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim şimdi de usb yi görmüyor bilgisayar neden kaynaklı olabilir bu? Hocam Allah razı olsun 2 günün sonucunda başardım sayenizde F9 a basınca direkt buraya yönlendirdi Artı 0 Eksi
eater dedi: Ventoy ile falan deneyin. ISO'yu yazdırmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim şimdi de usb yi görmüyor bilgisayar neden kaynaklı olabilir bu? Hocam Allah razı olsun 2 günün sonucunda başardım sayenizde F9 a basınca direkt buraya yönlendirdi