Format USB'si hata veriyor

bella ciao

Megapat
Herkese merhaba. FreeDOS bir PC aldım, Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10'u Media Creation Tool ile direkt olarak 8 GB'lık USB'ye yazdırdım. Fakat USB belleği takıp bilgisayarı çalıştırmak isteyince aşağıdaki hatayı veriyor. Eskiden Rufus ile yazdırıyordum ama Media creation Tools'tan direkt USB belleğin seçilebildiğini görünce daha kolay geldi, öyle yapmak istedim. Sorun neden kaynaklı acaba?

Dosya Ekleri

• 13de33aa-bb91-4f69-b00b-05a24701e81e.jpeg
    13de33aa-bb91-4f69-b00b-05a24701e81e.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 30
Bende Rufus ile yazdırırken bağlantı kesilmişti ve hata vermişti ve durdurmuştu acaba Media creation Tools da aynısı oldu fakat hata vermedi mi? Media creation Tools ile ya da internetten ISO'yu indirin Rufus ile yazdırın olmazsa başka USB deneyin bunların hiçbiri olmazsa USB portunda sıkıntı vardır muhtemelen.

Ayrıca hocam bilgisayarınız ne bilmiyorum fakat Windows 11 kurabilirsiniz yeni ise sıkıntı olacağını sanmam RAM tüketimi yüksek ama 24H2 gayet stabil geliyor bana 23H2 de yaşadıklarımı yaşamıyorum bu sürümde.

Herkese merhaba. FreeDOS bir PC aldım, Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10'u Media Creation Tool ile direkt olarak 8 GB'lık USB'ye yazdırdım. Fakat USB belleği takıp bilgisayarı çalıştırmak isteyince aşağıdaki hatayı veriyor. Eskiden Rufus ile yazdırıyordum ama Media creation Tools'tan direkt USB belleğin seçilebildiğini görünce daha kolay geldi, öyle yapmak istedim. Sorun neden kaynaklı acaba?

Hocam selamlar, direkt sitesinden ISO olarak indirsen daha iyi bir çözüm olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı