Format USB'si hazırladıktan sonra BIOS açılmıyor

izmirlee35

Decapat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle PC'ye temiz format atıp SSD'ye kurmak istiyordum Rufus'tan USB hazırladım her şey tamamdır dedim ancak yeniden başlatınca F2 basmama rağmen BIOS menüsü açılmadı. Delete+f2 yaptım olmadı. Sonra Boot menüye girmeyi denedim onda da yanıt yoktu. Normal tuşları saymıyor her zamanki gibi açılıyor menüler gelmiyor.

Windows 10 kullanıyorsan sana özetliyim. Ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma orada gelişmiş başlatmaya tıkla yeniden başlayacak ve bios ekranı karşına gelecek.(işine yaradı ise çözüm olarak işeretler misin? )

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle PC'ye temiz format atıp SSD'ye kurmak istiyordum Rufus'tan USB hazırladım her şey tamamdır dedim ancak yeniden başlatınca F2 basmama rağmen BIOS menüsü açılmadı. Delete+f2 yaptım olmadı. Sonra Boot menüye girmeyi denedim onda da yanıt yoktu. Normal tuşları saymıyor her zamanki gibi açılıyor menüler gelmiyor.
Anakartın modeli nedir?

Del tuşuna bir defa basma. Power tuşuna bastığın anda ardarda hızlıca bas.

Power ışığı nerededir? (kızmayın fazla bilmiyorum)
Sadece delete tuşuna mı basmalıyım? Yoksa F2 de basayım mı?
Windows 10 kullanıyorsan sana özetliyim. Ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma orada gelişmiş başlatmaya tıkla yeniden başlayacak ve BIOS ekranı karşına gelecek.(işine yaradı ise çözüm olarak işeretler misin? )

Olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı