Format attım HDD olmasına rağmen her şey hızlı oldu ama sıfırlama yapınca 3 4 saat zor bitiyor. Format çok çok daha zaman tasarruflu ve sağlıklı.Sıfırlama bana göre hiç sağlıklı değil. Bazen Windows'u bile kuramadığı oluyor ya da çok uzun sürüyor. USB ile format atmanız çok daha iyi ve temiz olacaktır.
AMD driverlarına gelen güncellemeden sonra oyunlardaki FPS'im inanılmaz derecede düştü. Sonrasında eski sürümü tekrar yüklememe rağmen eski FPS'imi yakalayamıyorum. En basitinden League of Legends'ta ortalama 40 FPS ile oynuyorum. Normalde çok rahat biçimde 144 FPS ile sabit şekilde oynayabiliyordum. Sıfırlama bunun için yeterli olur mu? Hiç format atmadığım için kendim atmaktan biraz çekiniyorum. En kötü format attırmaya götürebilirim ama emin olamadım. Ya da sizce denemeli miyim sonuçta bu tarz durumlarda kendim atmazsam da öğrenemeyeceğim gibi.
İnan format atmaktan bende korkuyordum ama technopatın videosunu 1 kere izledim direkt kendi formatımı attım dedim ben enayiymişim başkasına formalatıp para veriyormuşum. Kendin at öğrenki tecrüben olsun. Çok kolay. Hem format atınca temiz kurulum yaparsın. Driver vb. Driverpack kullan bence bütün yeni çalışan driverleri kursun.AMD driverlarına gelen güncellemeden sonra oyunlardaki FPS'im inanılmaz derecede düştü. Sonrasında eski sürümü tekrar yüklememe rağmen eski FPS'imi yakalayamıyorum. En basitinden League of Legends'ta ortalama 40 FPS ile oynuyorum. Normalde çok rahat biçimde 144 FPS ile sabit şekilde oynayabiliyordum. Sıfırlama bunun için yeterli olur mu? Hiç format atmadığım için kendim atmaktan biraz çekiniyorum. En kötü format attırmaya götürebilirim ama emin olamadım. Ya da sizce denemeli miyim sonuçta bu tarz durumlarda kendim atmazsam da öğrenemeyeceğim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.