Katilkomsu Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #1 Merhaba Windows 7 bir Laptop'a Windows 10 yükledim, format atarken ayrılmış "D" sürücüsünü'de sildim kişisel fotoğraf ve video gibi şeyler varmış kurtarılabilir mi?
Merhaba Windows 7 bir Laptop'a Windows 10 yükledim, format atarken ayrılmış "D" sürücüsünü'de sildim kişisel fotoğraf ve video gibi şeyler varmış kurtarılabilir mi?
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 8 Temmuz 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim arkadaş böyle çözmüştü. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim arkadaş böyle çözmüştü.
Tibrikci Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Hendraheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #3 bir2bir3bir4 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim arkadaş böyle çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum da böyle bir şeyi ne mümkün kılıyor? Artı 0 Eksi
bir2bir3bir4 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim arkadaş böyle çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Merak ediyorum da böyle bir şeyi ne mümkün kılıyor?
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 8 Temmuz 2020 #4 Tibrikci dedi: Merak ediyorum da böyle bir şeyi ne mümkün kılıyor? Genişletmek için tıkla... Bilmem Seagate Samsung Toshiba gibi firmalara sorun cevap verirler. Artı 0 Eksi
Tibrikci dedi: Merak ediyorum da böyle bir şeyi ne mümkün kılıyor? Genişletmek için tıkla... Bilmem Seagate Samsung Toshiba gibi firmalara sorun cevap verirler.