Format ve temiz kurulum arasındaki fark nedir?

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta bir sıkıntı çıktı. çoğu kişi format dene dedi format ile temiz kurulum arasındaki fark nedir? Ya da ikisinden birini yapsam kendim bir daha Windows 10 mu kuracağım? Ve son sorum oyunlarda bir sıkıntı olmaz değil mi?

Sıkıntı nedir?
Son 2 3 günde böyle oldu valorantı açıyorum bazen çok geç açıyor bazen siyah ekran veriyor bazende hiç açmıyor baya beklemen gerekebiliyor dediğim gibi ama son 2 günde falan böyle oldu normalde açıyor oynuyordum.
Format= Temiz kurulum. Sıfırlama diyorsan o başka.
Peki genellikle formatmı daha işe yarıyor sıfırlama mi ?

Son 2 3 günde böyle oldu valorantı açıyorum bazen çok geç açıyor bazen siyah ekran veriyor bazende hiç açmıyor baya beklemen gerekebiliyor dediğim gibi ama son 2 günde falan böyle oldu normalde açıyor oynuyordum.

Peki genellikle formatmı daha işe yarıyor sıfırlama mi ?
Format atmanıza engel bir durum yoksa güncel bir iso dosyayı indirerek format atıp deneyin.

Peki ben Windows indirmeyi falan bilmiyorum format atarsam windowsu benmi kuracağım ?

Format atarsam Windows gitcek ben kendim birdaha mı indireceğim ?

Hocam ben anlamadımda nasıl yapacağımı hala çözemedim çok zorda bunu anlatan bir video var mı?

İzlemedim ama bu elemanın videoları iyi oluyor bir göz at istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı