Format yerine Windows ayarlarından sıfırlamak performanslı olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_4011.png
    IMG_4011.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 14
Hocam FPS testlerine baktım ama 23H2'ye göre 24H2 sürümü daha çok FPS veriyor neden onu kurmayayım?

24H2 stabil değil sistem bozulabilir taskbar bozulabilir size ileride sorun çıkarmasın diye önermedim.

En sağlıklısı Windows 11'e 23H2 ile mi başlamak diyorsunuz yani?
Evet 23H2 daha iyi olacaktır.
Technopat instagram sayfasında 24H2 de olan bir hata paylaşılmış bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet 23H2 daha iyi olacaktır.
Technopat Instagram sayfasında 24H2 de olan bir hata paylaşılmış bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlarda çoğu kişi kötülemiş W11'i acaba 24H2 sürümünü kullandıkları için mi yoksa komple W11'i mi?

Yorumlarda çoğu kişi kötülemiş W11'i acaba 24H2 sürümünü kullandıkları için mi yoksa komple W11'i mi?

Hocam onları boş verin Windows 11'i sadece 24H2 kurarak yargılıyorlar merak etmeyin 23H2 iyidir ve stabildir.

Hocam onları boş verin Windows 11'i sadece 24H2 kurarak yargılıyorlar merak etmeyin 23H2 iyidir ve stabildir.

Böyle diyen de var.
Bende çok araştırdım, 24H2 sürümü kurdum şuan kullanıyorum cs2 de fazla olmasada performans artışı oldu. 24H2 stabil versiyonu yayınlamışlar. Windows sitesinden usb disk oluşturup deneyin derim. Yaklaşık 1 aydır CS2 de ve Rise Online oynuyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda da iyi.

Bende çok araştırdım, 24H2 sürümü kurdum şu an kullanıyorum CS2 de fazla olmasa da performans artışı oldu. 24H2 stabil versiyonu yayınlamışlar. Windows sitesinden USB disk oluşturup deneyin derim. Yaklaşık 1 aydır CS2 de ve Rise Online oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda da iyi.

24H2'ye bazı AMD işlemciler için performans güncellemesi geldiği doğrudur.

Ama her bilgisayarda stabil çalışmıyor ve bazı hatalar oluşuyor. Tamamen giderilene kadar 23H2 daha mantıklı.

Bende çok araştırdım, 24H2 sürümü kurdum şu an kullanıyorum CS2 de fazla olmasa da performans artışı oldu. 24H2 stabil versiyonu yayınlamışlar. Windows sitesinden USB disk oluşturup deneyin derim. Yaklaşık 1 aydır CS2 de ve Rise Online oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda da iyi.

24H2'ye bazı AMD işlemciler için performans güncellemesi geldiği doğrudur.

Ama her bilgisayarda stabil çalışmıyor ve bazı hatalar oluşuyor. Tamamen giderilene kadar 23H2 daha mantıklı.

Windows 11'i indirin buradan indiriyorum değil mi alttaki X64 cihazlar için çok sürümlü ISO yazan yerden yani?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı