Normal o. Silebilirsin. Windowsunun eski kalıntıları.Format attım 2 3 ay gibi bir sure oldu. Bugün bilgisayarımı açtığımda 50 GB büyüklügünde windows.old duruyordu ancak bilgisayarı formatlarken her şeyi sildim. Neden böyle oldu anlamadım.
Format attım 2 3 ay gibi bir sure oldu. Bugün bilgisayarımı açtığımda 50 GB büyüklügünde windows.old duruyordu ancak bilgisayarı formatlarken her şeyi sildim. Neden böyle oldu anlamadım.
Normal o. Silebilirsin. Windowsunun eski kalıntıları.
Geri dönüş için saklıyor disk temizlemeden silebilirsin geri dönmeyeceeksen.
Hocam aslında formatlarken her şeyi sildim ama neden böyle oldu ki bir fikriniz var mı?
Kanka o gayet normal windows ayarlıyor onu. Tekrardan format atabilirsin ama o windows.old dosyasını silersen format atmadan önceki dosyaların gider. Yani eski dosyalara ihtiyacın yoksa sil gitsin.Hocam aslında formatlarken her şeyi sildim ama neden böyle oldu ki bir fikriniz var mı?
Hocam Windows 11 PC formatlamıştım eğer silersem tekrardan format atabilir miyim?
Hocam aslında formatlarken her şeyi sildim ama neden böyle oldu ki bir fikriniz var mı?
Hocam Windows 11 PC formatlamıştım eğer silersem tekrardan format atabilir miyim?
Formatladın mı bilgisayar içinden sıfırladın mı? Eğer sıfırladıysan Windows kurtarmak için eski Windows dosyalarını windows.old klasöründe topluyor. Disk temizlemeden silebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.