9070XT alınır mı?

• Konuyu başlatan Alifg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 1.701
Bütçe
40000
Hocam o zaman 200 Hz monitörün var diyelim, tamam mı? Örnek bu:

130 FPS mi, 200 FPS mi?

Avg olarak 130 FPS ve %1 olarak 110 FPS almayi tercih ederim. Oyunun asil akiciligini %1 ve %0.1 low degerleri gosterir. 200 FPS gorunse de low degerler rezalet oldugu icin oyun akici olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman 200 Hz monitörün var diyelim tamamı örnek bu.

130 FPS mi
200 FPS mi?
%1'i 5070'in üstüne 3 kat fazla olan 130 FPS. Sizin gibi sadece FPS'e bakarak bilgi verseydim herhalde en büyük yanlışı yapıyor olurdum. Bir oyunun akıcılığını FPS'e göre değil, %1'e göre bakarak anlayabilirsin. Psikolojik olarak daha akıcıymış gibi gözüküyor. Siz de bu algıya yanılarak MFG çok iyi diyorsunuz.

130 FPS - 105 %1 FPS
200 FPS - 40 %1 FPS

Burada her şeyi açıklıyor. Anlayana...

@Emirhan Karali, Hala anlamak istemiyorsun sen. 4x bile %1 FPS'i yerin dibine gömüyor. FPS 1000 olsa ne olacak?

Oyunun akıcılığında fark hissetmeyeceksin gördüğün FPS'le egonu tatmin edersin anca.

Tersine akiciliktan kaybedecek %1 FPS degerleri dibi gordugu icin. Sahte kareler gormeyi iyi birsey saniyor arkadas.

Yazılımda da ayrıca AMD şu anda daha iyi. Neden 5070Ti ile oyunlarda siyah ekran, YouTube'da takılmalar yaşıyorum ben?
Bende de 5070 Ti var, gelen her sürücüde oynadığım oyunlardan bazıları iyileşiyor, bazılarında ise takılmalar ve FPS düşüşleri artıyor. NVIDIA gerçekten 50 serisinde sürücü işini batırdı. Umarım düzelir. Şahsen ben şu dönemde 9070XT alınması taraftarıyım, sen niye almadın derseniz de NVIDIA arayüzüne çok alışığım ve sadece oyunda kullanmıyorum.

Bende de 5070 Ti var, gelen her sürücüde oynadığım oyunlardan bazıları iyileşiyor, bazılarında ise takılmalar ve FPS düşüşleri artıyor. NVIDIA gerçekten 50 serisinde sürücü işini batırdı. Umarım düzelir. Şahsen ben şu dönemde 9070XT alınması taraftarıyım, sen niye almadın derseniz de NVIDIA arayüzüne çok alışığım ve sadece oyunda kullanmıyorum.
Hocam amacı belli olan kişilere hiçbir laf düşmez. Konu sahibine de aynısı söylüyorum. 9070 XT şu an en mantıklı seçenek. Burada sıkıntı olan MFG'yi mucizeymiş gibi ölümüne savunmak. %1 FPS'lerin farkında değiller. NVIDIA ciddi anlamda AMD'den kötü durumda sürücü olarak.

Teknoloji olarak neredeyse aynılar. Render yapanlar zaten NVIDIA almak zorunda.

Hep bana muhalefet zaten hocam bir orta yol bulamadık
NVIDIA 50 serisi kullanan adam yok denecek kadar az onlar da paylaşsa deneyimlerini anlardı herkes MFG'nin mucize olduğunu.
Allah akil fikir versin sana. 5070 ile 9070XT karşılaştırması yapıyor. Sana cevap veren arkadaşlara üzüldüm.

Çekirdek kola yaptım bu fanboyluyu seyrediyorum.

İnanılmaz, peygamberler dinlerini bu kadar savunmadılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı