Formatla KMS sunucularından kurtulunabilir mi?

21Anarchyyyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir aptallık yapıp laptopuma CMD'den kodlar yazmıştım. Bunun üzerinden 2 ay geçti ancak az önce çok zararlı olduğunu öğrendim ve şu anda temiz kurulum yapıyorum, KMS sunucularından kurtulur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kurtulursunuz Microsoft hesabınızına girmezseniz daha iyi olur eskinden hesabıma girdğimde otomatik etkinleştirilmişti.

Evet tamamen silinir her şey. KMScipo mu kullandınız? KMScipo aslında virüs değil ama önerilmeyen bir program. Deneme süresini sürekli uzatarak yük bindiriyor bilgisayara.

KMS güvenlidir, KMSpico güvenli değildir.
Key Management Services (KMS) Windows işletim sistemlerini ve Office ürünlerinin active edilmesi için Volume Lisans sahibi ve yazılım güvencesi olan müşterilerin kullanabilecekleri bir servistir.
KMSpico ise korsan etkinleştirme sağlayan bir yazılımdır. Faydasından fazla türlü türlü zararları vardır. KMSpico kullanmayın kullandırtmayın. Cihazı kandırıyor. Tıpkı araçların emniyet kemerlerinin direnç ile kandırılması gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…