Formatla KMS sunucularından kurtulunabilir mi?

Sadece sağ alttaki yazı gitsin diye birkaç kod yazmıştım komut istemcisine 3 yıldır böyle kullanıyorum hiçbir zararı da olmadı. Zaten bu sunucular Microsoft'a ait değil mi nasıl virüs oluyor?

Sadece sağ alttaki yazı gitsin diye birkaç kod yazmıştım komut istemcisine 3 yıldır böyle kullanıyorum hiçbir zararı da olmadı. Zaten bu sunucular Microsoft'a ait değil mi nasıl virüs oluyor?

Microsoft'a ait değil kardeşim Microsoft'dan almak için binlerce para vermen gerek crack kullanıyorsun bütün sorumlulukları alıyorsun ne olup ne olmadığı belli değil kim ne derse desin içinde ne olduğunu anlayamazsın.

Windows 8.1 Single kullanmam gereken bilgisarımda mecbur KMS kullanıyorum fakat .bat dosyası ile

if %i% EQU 1 set KMS=kms7.MSGuides.com
if %i% EQU 2 set KMS=kms8.MSGuides.com
if %i% EQU 3 set KMS=kms9.MSGuides.com

Windows 10 olan bilgisayarımda ve laptopta lisanslı key kullanıyorum.

Keşke Win 8.1 Home single için OEM yada retail key bulabilsem. Pro için var fakat o da işimi görmüyor Cpu ve Ram tüketimi fazla.

Microsoft'a ait değil kardeşim Microsoft'dan almak için binlerce para vermen gerek crack kullanıyorsun bütün sorumlulukları alıyorsun ne olup ne olmadığı belli değil kim ne derse desin içinde ne olduğunu anlayamazsın.
Bunlar bilgisayar her açıldığında lisans süresini sıfırlıyor. KMSpico bunu yapıp birde zararlı yazılım yüklüyor. Benim yaptığımda herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar uyarı yediğim için 1 saatliğine yazamadım. Bilgisayarımı sıfırladım ama hala cmdye slmgr /dli yazınca en altında kms ile etkinleştirildi yazıyor ne yapabilirim?

Bu, hala kurtulamadığım anlamına mı geliyor dostlar?

az önce slmgr /upk yazdım ürün anahtarım kaldırıldı deneme sürümünde kullanabilir miyim şimdi ve kurtuldum m?

1725744278719.png

Windows 11e geçiş yaptım ve Windows 11 pro yazıyor ayarlarda fakat etkinleştirin diyor zaten bunun olmasını bekliyordum fakat sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı hala çıkmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-08 001807.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-08 001807.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Windows 8.1 Single kullanmam gereken bilgisarımda mecbur KMS kullanıyorum fakat .bat dosyası ile

İf %i% EQU 1 set KMS=kms7.MSGuides.com
İf %i% EQU 2 set KMS=kms8.MSGuides.com
İf %i% EQU 3 set KMS=kms9.MSGuides.com

Windows 10 olan bilgisayarımda ve laptopta lisanslı key kullanıyorum.

Keşke Win 8.1 Home Single için OEM'ya da Retail key bulabilsem. Pro için var fakat o da işimi görmüyor CPU ve RAM tüketimi fazla.

Arastırayım 8.1 SL key bulurum büyük ihtimal.
EDİT: 4 Adet sl oem var 8.1

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı