S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #21 snop02 dedi: Bende bedava hocam Genişletmek için tıkla... Hocam KMS istemiyorum zaten onu kullanıyorum. OEM olarak paylaşırsanız 2 masaüstüme kuracağım.
snop02 dedi: Bende bedava hocam Genişletmek için tıkla... Hocam KMS istemiyorum zaten onu kullanıyorum. OEM olarak paylaşırsanız 2 masaüstüme kuracağım.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #22 SdtCngz dedi: Hocam KMS istemiyorum zaten onu kullanıyorum. OEM olarak paylaşırsanız 2 masaüstüme kuracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan key paylasamam, farklı forumlardan bul beni. KMS falan degil. Direk Microsoft key. Dosya Ekleri 10.png 2,2 KB · Görüntüleme: 13
SdtCngz dedi: Hocam KMS istemiyorum zaten onu kullanıyorum. OEM olarak paylaşırsanız 2 masaüstüme kuracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan key paylasamam, farklı forumlardan bul beni. KMS falan degil. Direk Microsoft key.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #23 snop02 dedi: Hocam buradan key paylasamam, farklı forumlardan bul beni. KMS falan degil. Direk Microsoft key. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam konu da açtim. Teşekkürler
snop02 dedi: Hocam buradan key paylasamam, farklı forumlardan bul beni. KMS falan degil. Direk Microsoft key. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam konu da açtim. Teşekkürler