Formatla para kazanma

@Kurtlar Vadisi Pusu sağ olun hocam​

@Arthur_Callahan ben işlemci değil bütün parçaları söküp takabiliyorum format atabiliyorum kod yazabiliyorum daha ne olsun hatta kendi yaptığım Windows var 700 MB RAM kullanıyor telemetri vb kaldırıldı​

@MaskülenBiri ben neden harcanayım ne güzel iş okuldaki herkes bana sorar PC ile ilgili geçen sene benden bilişim hocası akıllı tahtaya format atmamı istemişti 🤓

@Phanzox o kadar ucuz tutmuyorum tanıdık kuzen falan anlarsın​

Milletde şöyle algı var küçükler yapamaz bak ne güzel yapıyorum işimi yengem falan senden bir b! K olmaz diyordu bak bilgisyarcı olacağım geleceğin mesleği ben yaparım dersen olur hemen pes etme ben bilgisayarı ilk söktüğümde RAM takmayı unutmuştum ağlamıştım hemen pes etmedim sonra RAM olduğunu fark ettim
Hemen pes etme yeteneğin ne üzere ise onun üstüne git yaparsın pes etme.

Ah be ben de 12 yaşımda formatı öğrendiğimde böyle triplere girmiştim. O zamanlar Windows 7 kurmuştum bilgisayar aynı zamanda televizyona bağlıydı o yüzden ana ekrana görüntü gelmiyordu 3 kere formatlamıştım fark etmeyip. Fazla heyecanlanmayın hocam o dediğiniz olmaz, kim sizi evine alıp 400 lira verip bilgisayarına format attıracak? Zaten hepiniz 12 yaşındasınız sanırım aileleri falan da kızar gibi. Onun dışında bilgisayardan anlamanız güzel bir şey ama sizin yaptıklarınızı yapabilen belki de yüz binlerce kişi var. Çok ilginiz varsa derslerinize iyi çalışıp bilgisayar mühendisliği okuyabilirsiniz.

Ama yeteneğim var ki beni herkes çağrıyor çatır çatır paraları kırıyorum pes etmiyeceğim benim yaşımda bilgisayarı açmayi bilmeyenler var.

Annem babam bu yeteneğmi keşfettiğim zaman çok heyecanlandılar kimse karışmıyor abimin dükkan açma belgesiyle belki abimin adına dükkan açabilirim.

Ben hemen yapayım bunu, sistemi canavara çeviririm bu kadar para ile. Yatırım tavsiyesi için teşekkürler. Hemen gidip kendime 32 GB'lık USB alıp, Ventoy kurup, Windows 7-8-10-11 atacağım içine. 😍 🤩

Technopat Haberler

Geri
Yukarı