Formatlama aşamasında "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi" hatası

Kaldıramayacağını biliyorum. önceden vardı şimdi hatayı cözüyüm. hemen Windows 7 ya da XP yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 de yapamazsın RAM yetmez büyük ihtimalle ya da Windows 7 yerine Home veya Ultimate yükle.

Önceden W 8.1 kullandım hocam. W7'yi yükleyemeyince tekrar W8.1 yapayım dedim olmadı. İkisinde de aynı hatayı aldım.
W7'yi Full performance Home kullanacağım.

Önceden W 8.1 kullandım hocam W7'yi yükleyemeyince tekrar W8.1 yapayım dedim olmadı ikisinde de aynı hatayı aldım.
W7'yi Full performance Home kullanacağım.

Hocam RAM çok az, çok kasar, keyif alamazsın PC'den. Bence Vista indir geç, önerim sadece.

Hocam yeter büyük ihtimalle ama sakın yükleyeceksen sakın SP1 ve SP2 alma SP3 indir. Çünkü çok hatalı SP1 ve SP2 sp yani hatalı düzenlenmiş sürümler.

Peki hocam çok teşekkürler. XP ya da Vista yapacağım.

Kuracağın birimi silip biçimlendiriyorsun, değil mi?

Peki hocam çok teşekkürler. XP ya da Vista yapacağım.
Günümüzde 1 GB RAM ile yapabileceğin tek şey internette gezinmek olur. XP ya da Vista kursan bile internette nasıl gezineceksin?
Windows 7 Starter ya da modlu sürümler ile internette zor da olsa gezinebilirsin. Linux dağıtımlarıyla tanışmalısın, Linux'tan anlamadığım için öneri veremiyorum.

Son düzenleme:
Evet hocam ubuntu mate kuruyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…